Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Resident Alien: komische scifi-serie met Alan Tudyk komt naar Star Channel

  •  
26-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
656 keer bekeken
  •  
TV_RLN01_J0901_0237

© Syfy

Een neergestorte alien (Alan Tudyk) neemt de identiteit van een lokale dokter aan probeert zich vervolgens aan te passen aan het leven op aarde.

De eerste twee seizoenen van Resident Alien zijn binnenkort op televisie te zien bij Star Channel: op vrijdag 12 januari start het eerste seizoen en op vrijdag 16 februari gaat het tweede seizoen in première, waarbij elke week een dubbele aflevering wordt uitgezonden. Resident Alien draait om een buitenaards wezen (Alan Tudyk uit Firefly) dat neerstort in een stadje in Colorado en daar de identiteit van een lokale dokter aanneemt. Hij heeft als missie om de mensheid te vernietigen, maar terwijl hij zich aan probeert te passen aan het leven op aarde begint hij aan zijn opdracht te twijfelen. Linda Hamilton (The Terminator) heeft een gastrolletje als een legergeneraal die alien op wil sporen. Er is momenteel ook een derde seizoen van de serie in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief