Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Reptile: misdaadfilm met Benicio Del Toro komt in oktober naar Netflix

  •  
21-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1417 keer bekeken
  •  
REPTILE_20221004_15293_r3

© Kyle Kaplan / Netflix

Benicio Del Toro speelt een geharde detective die een brute moord onderzoekt, in een thriller die hem herenigt met actrice Alicia Silverstone (Excess Baggage).

Het duistere moordmysterie Reptile is vanaf vrijdag 6 oktober te zien op Netflix en vandaag werden de eerste beelden vrijgegeven. De film draait om de ervaren detective Tom Nichols (Benicio Del Toro uit Traffic), die in een klein dorpje de brute moord op een jonge makelaar onderzoekt en daarbij tevens de demonen uit zijn eigen verleden onder ogen moet zien. Justin Timberlake (The Social Network) geeft gestalte aan de echtgenoot van het slachtoffer en Alicia Silverstone (die in de jaren negentig al eens met Del Toro werkte aan de film Excess Baggage) is te zien als de vrouw van Nichols. Reptile markeert het filmdebuut van regisseur Grant Singer, die eerder muziekvideo’s schoot voor onder meer Sam Smith, The Weeknd en Lorde. Del Toro werkte tevens met Singer aan het script en maakt met de film zijn debuut als scenarist.

Update: de release is met een week vervroegd naar vrijdag 29 september.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief