Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Renée Zellweger gecast in Netflix-serie What/If

  •  
18-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Het wordt de eerste vaste tv-rol voor de actrice die te zien was in Jerry Maguire en de Bridget Jones-trilogie.
What/If zal laten zien wat er in een gemeenschap gebeurt wanneer 'normale' mensen onacceptabele dingen doen. Renée Zellweger speelt Anne, een charismatische maar ook manipulatieve investeerder met een donkere kant, die een pas getrouwd stel dat in geldnood zit een dubieus aanbod doet. De Amerikaanse actrice is onder meer bekend van haar rol - met overtuigend Brits accent - in de drie Bridget Jones-films en speelde in films als Chicago en Cold Mountain. Voor die laatste titel won ze een Oscar. Mocht What/If ook een tweede seizoen krijgen, dan zal Zellweger daarin niet te zien zijn. De serie wordt namelijk anthologie, die elk seizoen een helemaal nieuw verhaal met nieuwe personages moet vertellen. What/If werd geschreven door Mike Kelley (de bedenker van Revenge) en Robert Zemeckis (Flight) produceert.
Het is niet bekend wanneer de eerste reeks van What/If op Netflix in première gaat. Renée Zellweger is net klaar met de opnamen van haar biopic over Judy Garland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief