Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Rebecka Martinsson start 18 juni op NPO 2

  •  
11-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rebecka Martinsson
Na Vera Stanhope en Dicte Svendsen maken we in de detectivemaand kennis met Rebecka Martinsson.
De Zweedse crimi speelt zich af in en nabij de stad Kiruna. Net als Dicte Svendsen is Rebecka Martinsson geen officiële detective. Als succesvol juriste helpt ze de politie met het oplossen van misdaden. Ze wordt gespeeld door Ida Engvoll, die eerder een klein rolletje had in het derde seizoen van The Bridge. Rebecka Martinsson bestaat uit vier afleveringen van negentig minuten. In de eerste aflevering wordt in het noorden van het land de feministische predikante Mildred Nilsson - een jeugdvriendin van Martinsson - dood aangetroffen. Nilsson stond bekend als een herrieschopper met veel vijanden, maar toch krijgt de politie geen dader gevonden. Als Martinsson nieuw belastend materiaal vindt en dat aan de politie overhandigt, wakkert ze onbedoeld het vuur weer aan.
Rebecka Martinsson is vanaf 18 juni vier weken lang elke maandag te zien op NPO 2. Verder zijn in de detectivemaand van de NPO onder meer ook Vera en Dicte te zien.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief