Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Random Shit onthult meer castleden

  •  
09-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Random Shit
Zo wordt Henry van Loon herenigd met Jennifer Hoffman en maakt John van den Heuvel zijn acteerdebuut.
Random Shit is een nieuwe sketchshow, met Henry van Loon in de hoofdrol. In de serie pitcht de Brabantse komiek, die zelf ruim twintig rollen speelt, allerlei gestoorde ideeën voor nieuwe series aan de directeur van Videoland (Ruben van der Meer). Zo speelt Gijs Naber een Noorse ridder met Jack Wouterse als de koning, raakt Ton Kas samen met Horace Cohen en Michiel Romeyn verzeild op een afterparty en zijn Tygo Gernandt en Huub Smit juryleden in een absurde kookshow. Verder zijn er bijrollen voor Jelka van Houten (Jeuk), Tim Haars ( Undercover ), Jennifer Hoffman ( De Luizenmoeder ), Egbert-Jan Weeber (Van God Los), Theo Maassen, Fresku, Hans van der Togt, Chris Zegers, Bo Maerten en Loes Schnepper. Tot slot maak misdaadjournalist John van den Heuvel ( Moorddossier Holleeder ) in Random Shit zijn debuut als acteur.
Random Shit werd ontwikkeld door Steffen Haars en Flip van der Kuil (New Kids, De Pulpshow). Het eerste seizoen (acht afleveringen) verschijnt op 18 april bij Videoland.
Bekijk ook de trailer voor Random Shit.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief