Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Queer Eye S02 verschijnt op 15 juni

  •  
24-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Queer Eye
De Fab Five komen over drie weken terug naar Netflix met acht nieuwe afleveringen van Queer Eye.
Het tweede seizoen van Queer Eye arriveert dus al vrij snel na het eerste seizoen, want de verlenging werd nog geen twee maanden geleden door Netflix aangekondigd. Queer Eye is een doorstart van de (bijna) gelijknamige show die vanaf 2003 te zien was op de zender Bravo en een Emmy won. In de show krijgen heteroseksuele sloddervossen een make-over van de zogenoemde 'Fab Five'. In de doorstart op Netflix werd wel een compleet nieuwe Fab Five geïntroduceerd: de groep bestaat nu uit Antoni Porowski (eten en drinken), Bobby Berk (interieur), Karamo Brown (cultuur), Jonathan Van Ness (verzorging) en Tan France (mode). Ze geven dit keer niet alleen tips aan de hand van hun eigen specialismen, maar fungeren inmiddels ook als een soort van 'life coaches'.
Voor het eerst seizoen reisden de Fab Five naar Atlanta en ook hier begaven ze zich weer in de staat Georgia. De tweede reeks bestaat opnieuw uit acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief