Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Queer Eye krijgt een derde seizoen

  •  
14-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Queer Eye S02
De doorstart van de succesvolle realityshow werd afgelopen week opnieuw genomineerd voor een Emmy.
Vijftien jaar geleden was het eerste seizoen van Queer Eye for the Straight Guy een waar fenomeen op televisie. De show debuteerde in 2003 - een jaar voordat Massachusetts als eerste Amerikaanse staat het homohuwelijk legaliseerde - op zender Bravo. In de serie hielp de Fabulous Five ongelukkige heteroseksuele mannen hun levens weer op orde te krijgen. Vorig jaar kwam Netflix met een doorstart: er werd een nieuwe 'Fab Five' geïntroduceerd, maar aan het concept zelf werd niet al teveel gesleuteld. De derde reeks zal worden opgenomen in Kansas City in de staat Missouri. De doorstart op Netflix werd weer prima ontvangen. In september van dit jaar maakt de serie opnieuw kans bij de Emmy's , veertien jaar nadat het eerste seizoen de Emmy voor Beste Realityshow wist te winnen.
De opnamen voor het derde seizoen van Queer Eye gaan volgende week van start. Het derde seizoen krijgt acht afleveringen en moet in 2019 op Netflix verschijnen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief