Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Queen of the South S04 verschijnt 29 mei op Netflix

  •  
21-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Queen of the South
Teresa (Alice Braga) breidt haar drugsimperium verder uit, maar dat gaat niet zonder bloedvergieten.
Het vierde seizoen van Queen of the South verschijnt eind volgende maand op Netflix. De serie volgt Teresa Mendoza, die vanuit Mexico naar Amerika moet vluchten, nadat haar drugsdealende vriend wordt vermoord. Daar aangekomen zet ze met hulp van een oude bekende grote stappen in de drugswereld, om uiteindelijk wraak te kunnen nemen op de mensen die haar man om het leven brachten. Queen of the South is een Engelstalige bewerking van het boek La Reina del Sur, dat al eerder een Spaanstalige bewerking kreeg met Kate del Castillo ( Ingobernable ) in de hoofdrol. De hoofdrol in de Amerikaanse incarnatie is voor de Braziliaanse actrice Alice Braga, bekend van films als City of God, I Am Legend en Predators. De serie is ook al zeker van een vijfde seizoen.
Queen of the South S04 is vanaf 29 mei te zien op Netflix.
Update: de release is momenteel weer door Netflix van de kalender gehaald, waarschijnlijk omdat ook het derde seizoen daar nog ontbreekt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief