Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Punisher zeker van een tweede seizoen

  •  
13-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Punisher
Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van The Punisher in de maak is.
Het eerste seizoen van de Marvel-serie werd nog geen vier weken geleden door de VOD-dienst vrijgegeven. Het personage werd eerder al geïntroduceerd in het tweede seizoen van Daredevil. In zijn solodebuut dook Frank Castle / The Punisher (Jon Bernthal) vervolgens nog dieper in de criminele samenzwering die zijn vrouw en kinderen het leven kostte. Het Daredevil-personage Karen Page (Deborah Ann Woll) diende als de lijm tussen beide series, maar in The Punisher werden vooral nieuwe personages geïntroduceerd, zoals de voor de striplezers welbekende Micro (Ebon Moss-Bachrach). Tot nu toe kreeg elke stripheld van Marvel met een eigen serie op Netflix (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage , Iron Fist en nu dus The Punisher) ook een tweede seizoen. Jessica Jones is in maart de eerste van het stel die terugkeert met nieuwe afleveringen.
Bekijk hieronder de aankondiging van het tweede seizoen van The Punisher. En scroll nog wat verder naar beneden voor een nieuw kijkje achter de schermen bij de eerdere reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief