Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Private Eyes S01E01: vermakelijk en heerlijk onpretentieus

  •  
20-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
305 keer bekeken
  •  
Private Eyes
Acteur Jason Priestley toont in Canadese detectivereeks dat hij zijn jongensachtige streken uit Beverly Hills 90210 nog niet heeft verloren.
Foto credit: Entertainment One
Jason Priestley was 47 lentes jong toen hij in 2017 werd gecast in de Canadese detectivereeks Private Eyes. Veel kijkers zullen hem kennen als de charmante Brandon uit Beverly Hills 90210 en de Canadees-Amerikaanse acteur heeft zijn jongensachtige voorkomen nog steeds niet verloren. In Private Eyes speelt hij Matt Shade, een oud-ijshockeyspeler die werkt als scout en jonge talenten bijstaat als manager. Als zijn protegé Corey op een dag tijdens een training neervalt op de ijshockeybaan, dan vermoedt hij dat een van z’n teamgenoten erachter zit: ijshockey wordt ook buiten de wedstrijden om afgespiegeld als een genadeloos wereldje.
Corey wordt vervolgens gereanimeerd en belandt in het ziekenhuis. Shade huurt privédetective Angie Everett (Cindy Sampson) in om onderzoek te verrichten naar het incident. De twee vormen al snel door omstandigheden gedwongen een onvervaard duo: hij is arrogant maar recht voor z’n raap; zij is intelligent en doortastend. Dit alles brengt Shade - die met lede ogen aanziet hoe de ijshockeywereld een steeds minder aantrekkelijke werkplek wordt – tot het lumineuze idee om Everetts partner te worden. Het is in die zin tijd voor een carrièreswitch. Everett reageert hier aanvankelijk weifelend op, maar kan de extra hulp wel gebruiken.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Precies dat is de premisse van Private Eyes , een serie die vaart op de chemie tussen Priestley en Sampson. En onderschat Priestley niet: hij heeft meer in huis dan hij als soapster ooit liet zien. Zo straalt hij een zekere gewichtigheid uit. Met Sampson die als Everett fungeert als zijn morele kompas. Private Eyes is in dat opzicht vermakelijke, onpretentieuze televisie pur sang.
Private Eyes S01, vanaf 21 februari 2022 op Videoland
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief