Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Prison Break: Fox bezig met zesde seizoen

  •  
05-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
167 keer bekeken
  •  
Prison Break
Zender Fox maakte officieel bekend dat er wordt gewerkt aan nieuwe afleveringen van Prison Break.
Vorig jaar keerde Prison Break na acht jaar afwezigheid terug met een vijfde seizoen, dat bestond uit negen nieuwe afleveringen. Een verder vervolg bleef lange tijd onzeker, maar nu wordt er toch weer actief gewerkt aan nog een zesde seizoen. Fox gaf aan zeer enthousiast te zijn over de toekomst van de serie, hoewel de plannen voor de volgende reeks zich nog in een vroeg stadium bevinden. De zender spreekt van een 'nieuwe incarnatie' – wat wellicht een beetje doet denken aan het Kiefer Sutherland-loze 24: Legacy  – maar de zender verwacht dat acteurs Dominic Purcell en Wentworth Miller gewoon terugkeren als de Scofield-broers, als ze tenminste beschikbaar zijn. Miller gaf onlangs al aan te gaan stoppen met zijn rol als Captain Cold in de DC Comics-series op The CW (hier te zien op Netflix). Purcell is in diezelfde series te zien als Heat Wave.
Het idee voor het zesde seizoen is weer afkomstig van Paul Scheuring, de bedenker van de serie. Er zijn momenteel nog geen scripts, dus het is ook nog niet bekend wanneer de opnamen van start zullen gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief