Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Pretty Little Liars: eerste blik op nieuwe spin-off

  •  
15-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
The Perfectionists
Sasha Pieterse en Janel Parrish zijn straks opnieuw te zien als Alison en Mona in de spin-off The Perfectionists.
De Amerikaanse zender Freeform heeft namelijk tien afleveringen besteld van Pretty Little Liars: The Perfectionists. De spin-off is net als Pretty Little Liars gebaseerd op een boek van Sara Shepard. Achter de schermen is voormalig showrunner I. Marlene King weer betrokken als producent en scenarist.  De serie speelt zich niet af in Rosewood, maar in het op het eerste gezicht perfecte plaatsje Beacon Heights, waar drie studenten van een prestigieuze universiteit hun uiterste best doen om hoge cijfers te halen. Toch is niets zoals het lijkt, want alle druk en hooggespannen verwachtingen leiden tot veel stress en uiteindelijk zelfs tot moord. Ook Sofia Carson (Descendants) is in de serie te zien. Verdere bijrollen zijn er voor Sydney Park (The Walking Dead), Kelly Rutherford (Gossip Girl) en Hayley Erin (General Hospital).
Of Pretty Little Liars: The Perfectionists straks ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars staan momenteel op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief