Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Preacher S03 start 25 juni bij Amazon

  •  
18-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Preacher S03
Dit seizoen zetten Jesse (Dominic Cooper) en zijn vrienden hun zoektocht naar God voort in Louisiana.
Preacher is een adaptatie van de strips van Garth Ennis (The Punisher). De serie wordt geproduceerd door Seth Rogen ( The Boys ), diens schrijfpartner Evan Goldberg ( Future Man ) en Sam Catlin ( Breaking Bad ). Het verhaal draait om de geplaagde priester Jesse Custer (Cooper), die samen met zijn ex-vriendin Tulip (Ruth Negga) en de Ierse vampier Cassidy (Joseph Gilgun) wordt meegezogen in de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Aan het einde van het eerste seizoen vertrokken ze uit Texas om in New Orleans op zoek te gaan naar God. In het derde seizoen zet het zootje ongeregeld hun zoektocht voort in Louisiana. Daar belanden ze op de plantage waar Jesse als kleine jongen opgroeide. Ondertussen wordt het drietal ook nog altijd achtervolgd door de kwaadaardige Saint of Killers.
Het eerste seizoen van Preacher was bij ons te zien op Fox. Daarna verhuisde de serie echter naar Amazon Prime, waar het derde seizoen op 25 juni van start gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief