Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Polka King: Jack Black in Netflix-film

  •  
18-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
The Polka King
Jack Black (Tenacious D) is een Poolse volkszanger in de trailer voor The Polka King.
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien hoe de immigrant Jan Lewan (Black) in Amerika furore maakt als polkazanger. Ondertussen weet hij zijn loyale fans voor veel geld op te lichten (Lewan was de Bernie Madoff van de polkamuziek), waardoor hij in de problemen komt met de overheid. J.B. Smoove ( Curb Your Enthusiasm ) speelt de SEC-werknemer die hem met zijn neus op de feiten drukt. Jenny Slate ( Big Mouth ) is in de film te zien als de vrouw van de zanger. Andere bijrollen zijn er voor Jason Schwartzman (Bored to Death), Jacki Weaver (Animal Kingdom), Willie Garson (White Collar) en Vanessa Bayer (Saturday Night Live). The Polka King werd geschreven en regisseerd door Maya Forbes (The Larry Sanders Show) en Wallace Wolodarsky (The Simpsons). De film is vanaf 12 januari te bekijken op Netflix.
Black is ook nog samen met Kevin Hart, The Rock en Karen Gillan te zien in Jumanji: Welcome to the Jungle, dat op 21 december in de Nederlandse bioscopen verschijnt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief