Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Poldark S03 komt naar NPO Start Plus

  •  
08-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Poldark
Het eerste seizoen van de historische dramaserie ging het afgelopen weekend van start op NPO 2.
De BBC-serie Poldark was op de Engelse televisie destijds een recordbreker met meer dan tien miljoen kijkers. De serie was bij ons in 2017 heel even te zien op NET 5, maar krijgt nu een herkansing bij de NPO, dat onlangs al uitpakte met kostuumdrama's als Versailles en Vanity Fair. Het eerste seizoen van Poldark ging op 5 januari in première op NPO 2, maar is tevens vooruit te kijken op NPO Start Plus. Op 25 januari wordt daar het tweede seizoen beschikbaar gesteld en op 22 februari komt ook het derde seizoen naar NPO Start Plus. Poldark draait om Ross Poldark (Aidan Turner), die nadat hij in Amerika heeft meegevochten in de onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar het Britse Cornwall, waar in het derde seizoen de gevolgen van de Franse Revolutie merkbaar zijn.
Het derde seizoen van Poldark is vanaf 22 februari beschikbaar bij NPO Start Plus. Het tweede en het derde seizoen heben momenteel nog geen televisiepremières.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief