Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Poldark S02 komt naar NPO Start Plus

  •  
20-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Poldark
Het eerste seizoen is vanaf 21 december te zien op NPO Start Plus en een maand later volgt ook seizoen twee.
Poldark was op de Britse televisie al een recordbreker met ruim tien miljoen kijkers. Het eerste seizoen van de serie gaat in Nederland op 5 januari van start op NPO 2, maar kan vanaf 21 december ook al in zijn geheel bekeken worden op NPO Start Plus. Voor het tweede seizoen is momenteel nog geen televisiepremière vastgelegd, maar ook die reeks is al aangekondigd voor NPO Start Plus, waar alle afleveringen op 25 januari beschikbaar worden gesteld. In het kostuumdrama zien we hoe Ross Poldark (Aidan Turner) nadat hij in Amerika heeft meegevochten in de onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar het Britse Cornwall. Ook in het tweede seizoen wil hij de lokale gemeenschap helpen, maar wanneer hij probeert de mijn te heropenen, komt hij voor een moeilijk besluit te staan.
Het tweede seizoen van Poldark is vanaf 25 januari beschikbaar op NPO Plus Start. Je kunt daar binnenkort ook kijken naar Versailles , een andere historische dramaserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief