Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Poldark S01-02 komt naar NPO Start Plus

  •  
22-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Poldark
De eerste twee seizoenen worden nog voor de feestdagen online beschikbaar gesteld op NPO Start Plus.
De NPO geeft rond de kerst twee kostuumdrama's vrij op hun digitale platform NPO Start Plus. Naast het eerste seizoen van Versailles worden straks namelijk ook de eerste twee seizoenen van Poldark beschikbaar gesteld. De serie speelt zich af in de 18e eeuw: we zien hoe Ross Poldark (Aidan Turner) nadat hij in Amerika heeft meegevochten in de onafhankelijkheidsoorlog weer terugkeert naar Cornwall. Eenmaal thuis wordt hij geconfronteerd met verlies en dood, maar dankzij de nalatenschap van zijn vader krijgt hij ook de kans om een nieuwe toekomst op te bouwen en daarbij iets te betekenen voor de gemeenschap. Wel vindt hij een geduchte vijand tegenover zich. Poldark heeft ook al een derde en een vierde seizoen. Deze komen in het nieuwe jaar eveneens naar de NPO.
De eerste twee seizoenen van Poldark komen 21 december naar NPO Start Plus. De serie is momenteel ook te zien op NPO 1 Extra en gaat 5 januari van start op NPO 2.
Update: het tweede seizoen is imiddels uitgesteld en verschijnt nu op 25 januari bij NPO Start Plus. Het eerste seizoen verschijnt daar wel nog steeds op 21 december.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief