Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Podcast van de week: Over spel

  •  
11-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
412 keer bekeken
  •  
OverSpel

© Linda

Is monogamie nog wel van deze tijd? Carolien Borgers duikt in de wereld van open relaties en polyamorie. 

Is monogamie anno 2023 nog wel de gedroomde relatievorm? Carolien Borgers duikt in Over spel namens Linda in de wereld van de open relaties en polyamorie. Voor de presentatrice is dat enigszins bekend terrein: na jaren van monogamie bejubelde ze in de media jarenlang haar open relatie, die uiteindelijk tóch op de klippen liep.

In Over spel gaat Borgers in gesprek met mensen bij wie het wél lukt, en spreekt ze wetenschappers en relatietherapeuten over niet-gangbare relatievormen. Die gesprekken zijn, en dat is een van de sterkste punten van de podcastreeks, volledig vrij van oordelen. Sterker nog: Over spel maakt alleen maar duidelijk met hoeveel oordelen van buitenaf mensen met een open of polyamoreuze relatie te maken krijgen.

Dankzij die houding weet Borgers op een mooie manier een lans te breken voor diegenen die zich niet thuis voelen in de monogamie. Haar goede interviews, afgewisseld met informatie van experts, zullen je misschien niet meteen bekeren tot de non-monogamie, maar zullen er wel voor zorgen dat je die een stuk beter begrijpt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief