Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Pedro Pascal te zien in The Mandalorian

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Pedro Pascal
Na tv-rollen in onder meer Game of Thrones en Narcos betreedt de acteur nu het Star Wars-universum.
Volgens The Hollywood Reporter krijgt Pedro Pascal de hoofdrol in de aanstaande Star Wars-serie The Mandalorian. Het verhaal speelt zich af na de val van het Keizerrijk, maar nog voor de opkomst van The First Order, en volgt een met Jango en Boba Fett vergelijkbare krijger, die opereert buiten de wetten van de Republiek. Pascal was eerder op televisie te zien als Oberyn Martell in het vierde seizoen van Game of Thrones en speelde DEA-agent Javier Pena in de eerste drie seizoenen van Narcos. Volgend jaar zal hij ook opduiken in het vervolg op Wonder Woman en in de Netflix-film Triple Frontier. The Mandalorian wordt geschreven door Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book). De serie verschijnt in 2019 op de aanstaande VOD-dienst van Disney, getiteld Disney+.
The Mandalorian is niet de enige Star Wars-serie die straks exclusief naar Disney+ zal komen. Onlangs werd ook een Star Wars-serie met Diego Luna aangekondigd.
Foto credit: Frazer Harrison / Getty Images
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief