Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Peaky Blinders S05 komt 4 oktober naar Netflix

  •  
16-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Peaky Blinders S05
De reeks is vanaf 25 augustus wekelijks te zien op de BBC, maar ook de Netflix-release heeft nu een datum.
De Netflix-release van het vijfde seizoen van Peaky Blinders heeft een datum: de nieuwe reeks zal op vrijdag 4 oktober worden vrijgegeven. Fans echt die echt niet willen wachten, kunnen het vijfde seizoen vanaf zondag 25 augustus ook wekelijks bekijken op BBC One. In seizoen vijf van het Britse gangsterdrama is de hele wereld in rep en roer door de beroemde beurscrash van 1929, die destijds de econmische depressie van de jaren dertig inluidde. Tommy Shelby (Cillian Murphy) is inmiddels een parlementslid en wordt benaderd door Oswald Mosley (Sam Claflin), de gehaaide politicus die uit zou groeien tot de leider van de Britse Unie van Fascisten. Peaky Blinders is afkomstig van Steven Knight ( Taboo ), die ook een zesde en zevende seizoen wil maken.
De voorgaande vier seizoenen van Peaky Blinders staan al op Netflix. Lees ook de recensie van de eerste aflevering van de vierde reeks en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief