Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Patriot: trailer voor het tweede seizoen

  •  
14-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Patriot S02
De komische spionageserie van Amazon keert volgende maand terug met nieuwe afleveringen.
In het eerste seizoen van Patriot moest spion John Tavner (de Australische acteur en zanger Michael Dorman) undercover bij een oersaai bedrijf dat pijpleidingen aanlegt. Het uiteindelijke doel was om met behulp van die dekmantel nucleaire wapens uit handen van de Iraanse overheid te houden. In het tweede seizoen wordt er alsnog gekozen voor een extremere maatregel. John moet nu naar Parijs om daar een Iraanse presidentskandidaat die de ontwikkeling van kernwapens hoog op de agenda heeft staan te vermoorden. Hij schakelt voor deze nieuwe opdracht de hulp in van zijn moeder (nieuwkomer Debra Winger, op Netflix te zien in The Ranch ). Daarnaast geeft Terry O’Quinn (Lost) opnieuw gestalte aan zijn vader (zelf een hooggeplaatste spion) en verder keren ook Michael Chernus ( Easy ) en Kurtwood Smith (That '70s Show) straks weer terug.
Het tweede seizoen van Patriot verschijnt op 9 november bij Amazon. De serie werd geschreven door Steven Conrad (The Weather Man, The Secret Life of Walter Mitty).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief