Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Patrick Stewart keert terug als Picard

  •  
04-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
Picard
Er komt een nieuwe Star Trek-serie waarin Patrick Stewart nogmaals gestalte geeft aan Jean-Luc Picard.
Enkele weken geleden doken er al geruchten op over een mogelijke terugkeer van Picard in het Star Trek-universum. Alex Kurtzman, de showrunner van Star Trek: Discovery , werd toen door CBS aangesteld om een aantal nieuwe Star Trek-series te ontwikkelen, waarvan er één zou gaan over Stewarts personage uit Star Trek: The Next Generation. Op de huidige Star Trek-conventie in Las Vegas werd de serie dit weekend officieel door Stewart zelf aangekondigd. Het gaat niet om een reboot van Star Trek: The Next Generation, maar om een vervolg dat zich richt op de verdere belevenissen van Picard. 'Ik was altijd erg trots op mijn aandeel in Star Trek, maar na mijn laatste film uit 2002 dacht ik dat ik helemaal klaar was met de franchise', liet Stewart weten in een verklaring. 'Het feit dat ik Picard straks nogmaals mag spelen in een nieuwe serie is een onverwacht genot.'
Wanneer de nieuwe Star Trek-serie met Patrick Stewart in productie gaat is nog niet bekend. Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery gaat begin 2019 in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief