Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ozark zeker van een derde seizoen

  •  
10-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ozark S02
De duistere misdaadserie met Jason Bateman en Laura Linney krijgt wederom tien nieuwe afleveringen.
Jason Bateman is in Ozark te zien als Marty Byrde, een financieel adviseur die tevens heel veel geld witwast voor een Mexicaans drugskartel. Uit noodzaak verhuist hij met zijn vrouw en twee kinderen vanuit Chicago naar het Ozark-gebergte, waar hij zijn witwas-operatie verder uitbreidt, tot ongenoegen van verschillende lokale criminelen. Aan het einde van het tweede seizoen was Marty na het realiseren van zijn Casino-boot klaar om weer uit het Ozark-gebergte te vertrekken, maar bleek vrouwlief Wendy (Laura Linney) andere plannen te hebben. Bijrollen zijn er verder voor onder anderen Julia Garner ( Maniac , Dirty John ) en Charlie Tahan ( The Land of Steady Habits ). Ozark werd bedacht door Bill Dubuque en Mark Williams, die eerder werkten aan de film The Accountant met Ben Affleck. Chris Mundy (Low Winter Sun) werd aangesteld als showrunner.
Wanneer het derde seizoen van Ozark op Netflix verschijnt is nog niet bekend. De verlenging werd aangekondigd door Bateman zelf, die de serie tevens produceert.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief