Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
30-12-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
Manifest
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Cobra Kai S04 (vrijdag 31/12, Netflix) Vervolg op de Karate Kid -films, waarin Daniel en Johnny nu de krachten bundelen en het samen opnemen tegen de slechte John Kreese en de teruggekeerde Terry Silver. Bekijk de trailer.
Stay Close (vrijdag 31/12, Netflix) Britse misdaadserie gebaseerd op een roman van Harlan Coben, over mensen (met Richard Armitage en Cush Jumbo) die duistere geheimen verborgen houden voor hun naasten. Bekijk de trailer.
The Lost Daughter (vrijdag 31/12, Netflix) Film van Maggie Gyllenhaal, naar een boek van Elena Ferrante ( Mijn Geniale Vriendin ), over een vrouw (Olivia Colman) die geconfronteerd wordt met haar verleden. Lees de recensie.
Queer Eye S06 (vrijdag 31/12, Netflix) Realityshow waarin de 'Fabulous Five' ongelukkige mannen en vrouwen helpen hun levens terug op orde te krijgen. In het zesde seizoen begeeft het gezelschap zich in het zuidelijke Texas.
Cem Yilmaz: Diamond Elite Platinum Plus (vrijdag 31/12, Netflix) Komische special van de Turkse cabaretier Cem Yilmaz, die grappen maakt over onder meer zijn jeugd, de sociale media en Turkse mensen in het buitenland.
Manifest (zaterdag 01/01, Netflix) Mysterieuze dramaserie over de passagiers op een vlucht van Jamaica naar New York, die bij hun aankomst in de Big Apple te horen krijgen dat ze vijf jaar vermist zijn geweest. Bekijk de trailer.
The Hookup Plan S03 (zaterdag 01/01, Netflix) Romantische komedie uit Frankrijk waarin de vriendinnen van Elsa een gigolo inhuren zodat ze eindelijk haar ex kan vergeten. Hun plan verloopt echter niet helemaal als verwacht.
 
Na het weekend...
Rebelde (woensdag 05/01, Netflix) Doorstart van de Zuid-Amerikaanse telenovela uit 2004, die toen de zeskoppige popband RBD wist te lanceren. We zien studenten zich voorbereiden op een muzikale wedstrijd. Bekijk de trailer.
4 Meta (woensdag 05/01, Netflix) Romantische komediefilm uit Italië waarin onderzocht wordt of zielsverwantschap echt bestaat: we zien hoe het vier single vrienden vergaat als ze steeds met iemand anders een koppel vormen.
El Paramo (donderdag 06/01, Netflix) Spaanse horrorfilm waarin een beest dat zich voedt met angst een 19 e -eeuws gezin op het platteland terroriseert. Kan de kleine Diego zorgen dat hij en zijn moeder deze situatie overleven?
The Club (donderdag 06/01, Netflix) Historische dramaserie over een vrouw die gedurende de jaren vijftig komt te werken in een nachtclub in Istanboel, om zo een geldschuld van haar dochter af te kunnen betalen. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
The Prince & Me (zaterdag 01/01, Netflix) Romkom waarin Paige (Julia Stiles) valt voor een Deense student die tot de koninklijke familie behoort. Miranda Richardson speelt de vrouw van de Deense koning.
Mission: Impossible - Fallout (zaterdag 01/01, Netflix) Zesde film in de actiereeks met Tom Cruise als superspion Ethan Hunt. Hij moet nu onder toeziend oog van een CIA-agent (Henry Cavill) de wereld redden.
American Assassin (zaterdag 01/01, Netflix) Actiefilm over een man (Dylan O'Brien) die nadat zijn vriendin om het leven komt bij een aanslag wordt gerekruteerd door een gewiekste CIA-agent (Michael Keaton).
First Reformed (zaterdag 01/01, Netflix) Dramafilm van schrijver en regisseur Paul Schrader (die meerdere films schreef voor Martin Scorsese) over een dominee (Ethan Hawke) die kampt met een existentiële crisis.
The Cruel Sea (zaterdag 01/01, Netflix) Britse oorlogsklassieker uit de jaren vijftig over een bootkapitein die zijn onervaren bemanning door een aantal zeeslagen op de Atlantische Oceaan moet loodsen.
Nicholas Nickelby (zaterdag 01/01, Netflix) Verfilming van het boek van Charles Dickens - over een man die na de dood van zijn vader te maken krijgt met zijn gemene oom - gemaakt in de jaren veertig.
The Tales of Beatrix Potter (zaterdag 01/01, Netflix) Britse jeugdklassieker die geen dialogen bevat. In de musical naar de verhalen van auteur Beatrix Potter worden de dieren gespeeld door balletdansers.
The Conquest of Everest (zaterdag 01/01, Netflix) Britse documentaire uit de jaren vijftig over de gevaarlijke expeditie van Edmund Hillary, die als eerste met succes de top van de Mount Everest bereikte.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief