Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
15-12-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Emily in Paris S03
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Recruit (vrijdag 16/12, Netflix) Spionageserie van de maker van The Rookie , over een jonge advocaat (Noah Centineo) die komt te werken voor de CIA en meegesleurd wordt in een gevaarlijk politiek spel. Lees de recensie.
Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths (vrijdag 16/12, Netflix) Tragikomedie van de regisseur van Birdman en The Revenant over een Mexicaanse filmmaker en journalist die in een existentiële crisis zit. Lees de recensie.
Beast of Bangalore: Indian Predator (vrijdag 16/12, Netflix) Vierde deel in de collectie van Indian Predator -documentaires, met dit seizoen aandacht voor de klopjacht op een brute moordenaar die vrouwen om het leven brengt.
A Storm for Christmas (vrijdag 16/12, Netflix) Scandinavische dramaserie over chaos op een luchthaven: reizigers en werknemers komen er met de feestdagen vast te zitten en moeten noodgedwongen samen de kerst doorbrengen.
Far From Home (vrijdag 16/12, Netflix) Dramaserie uit Afrika over een tiener in geldnood die een prestigieuze studiebeurs heeft gewonnen en mag studeren op een exclusieve school, waarbij hij plots in een leven vol luxe belandt.
Paradise PD S04 (vrijdag 16/12, Netflix) Grofgebekte animatieserie over een politiebureau waar veel van de incompetente agenten zich regelmatig ernstig misdragen. Afkomstig van het duo dat de animatieserie Brickleberry maakte.
Hell Dogs (vrijdag 16/12, Netflix) Japanse actiefilm waarin een oud-agent die kampt met een trauma uit is op wraak. Hij infiltreert een gevaarlijke yakuza-organisatie door bevriend te raken met een van de meest gestoorde bendeleden.
Private Lesson (vrijdag 16/12, Netflix) Romantische komediefilm uit Turkije waarin een vrouw zich voordoet als privélerares, maar ondertussen stiekem ook haar leerlingen helpt met het behalen van persoonlijke doelenstellingen.
The Volcano: Rescue From Whakaari (vrijdag 16/12, Netflix) Documentairefilm waarin de dodelijke vulkaanuitbarsting in 2019 in Nieuw-Zeeland centraal staat, met verhalen van de overlevenden en aanwezige reddingswerkers.
Summer Job (vrijdag 16/12, Netflix) Competitieve realityserie uit Italië waarin jongeren die behoren tot Generatie Z op een droomvakantie gaan. Om kans te maken op een verblijf in een luxe villa en veel geld moeten ze wel werken.
Cook at All Costs (vrijdag 16/12, Netflix) Competitieve realityserie uit Canada, waarin een aantal koks mogen bieden op ingrediënten die voorbijkomen. Vervolgens maken ze daar een gerecht mee, om een jury voor zich te winnen.
Dance Monsters (vrijdag 16/12, Netflix) Competitieve realityserie die zich laat omschrijven als ‘the masked dancer’: de deelnemers zijn voor jury en publiek te zien als digitale avatars en moeten zo hun allerbeste dancemoves showen.
 
Na het weekend...
A Not So Merry Christmas (dinsdag 20/12, Netflix) Mexicaanse komediefilm waarin een chagrijnige man met de feestdagen vervloekt wordt door een fee en vervolgens gedoemd is om de kerstavond telkens opnieuw te beleven.
Emily in Paris S03 (woensdag 21/12, Netflix) Komische dramaserie van de maker van Sex and the City , over een jonge vrouw (Lily Collins) die onverwacht voor haar werk naar Parijs reist en er lange tijd verblijft. Bekijk de trailer.
I Am a Killer S04 (woensdag 21/12, Netflix) Britse documentaireserie waarin verschillende mensen die veroordeeld werden voor moord voor de camera verschijnen. Ze vertellen in hun eigen woorden over de daden die ze pleegden.
Alice in Borderland S02 (donderdag 22/12, Netflix) Aziatische thrillerserie over een man die zich plots bevindt in een uitgestorven dystopie, waar de mensen gedwongen worden om gevaarlijke spellen te spelen. Bekijk de trailer.  
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief