Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
21-10-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
Locke & Key S02
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Locke & Key S02 (vrijdag 22/10, Netflix)  Horrordrama waarin een weduwe na de dood van haar man in een oud landhuis gaat wonen, waar ze samen met haar drie kinderen stuit op een aantal magische sleutels. Lees de recensie.
Inside Job (vrijdag 22/10, Netflix) Komische animatieserie over een overheidsmedewerker (Lizzy Caplan) bij een instantie die de wereldwijde samenzweringen beheert. Christian Slater is te horen als haar vader. Bekijk de trailer.
The King’s Affection (vrijdag 22/10, Netflix) Historische dramaserie uit Korea waarin een vrouw na de dood van haar tweelingbroer de troon bestijgt. Ze probeert haar identiteit en haar romantische gevoelens geheim te houden.
Adventure Beast (vrijdag 22/10, Netflix) Komische animatieserie voor volwassenen waarin een dappere zoöloog samen met zijn pittige nichtje en zijn bange assistent de wereld verkent en overal wilde dieren probeert te redden.
Dynasty S04 (vrijdag 22/10, Netflix) Herstart van de populaire soapserie uit de jaren tachtig, over de perikelen van de rijke familie Carrington. Aan de start van het seizoen bereidt dochter Fallon haar huwelijk voor. Bekijk de trailer.
More Than Blue (vrijdag 22/10, Netflix) Aziatische dramaserie gebaseerd op een film, over een terminaal zieke man die voor zijn dood een laatste gebaar maakt naar zijn grote liefde: hij wil haar helpen een nieuwe man te vinden.
Little Big Mouth (vrijdag 22/10, Netflix) Romantische dramafilm uit Zuid-Afrika, over een muzikant die uit zijn band en zijn huis wordt getrapt. Daarna trekt hij noodgedwongen in bij een boekhoudster, haar zoon en haar vader.
Maya and the Three (vrijdag 22/10, Netflix) Animatieserie van de makers van The Book of Life. Zoe Saldana is te horen als een prinses die een voorspelling probeert uit te laten komen en daarmee de goden enorm kwaad maakt.
The Raincoat Killer (vrijdag 22/10, Netflix) Documentaireserie over Yoo Young-chul, de met een hamer gewapende moordenaar die maandenlang de inwoners van de Zuid-Koreaanse stad Seoul in zijn greep wist te houden.
The Office (zaterdag 23/10, Netflix) Amerikaanse remake van de Britse sitcom van Ricky Gervais, nu met Steve Carell als de kantoorbaas die voor veel ongemakkelijke situaties zorgt. Alle negen seizoenen komen beschikbaar.
 
Na het weekend...
Sex: Unzipped (dinsdag 26/10, Netflix) Komische special waarin rapper Saweetie seksuele gezondheid en positiviteit viert en daarbij tevens hulp krijgt van seksuologen, komieken en poppen die geen blad voor de mond nemen.
Sintonia S02 (woensdag 27/10, Netflix) Braziliaanse dramaserie over drie jongeren uit een door muziek, drugs en religie gekenmerkte achterbuurt in São Paulo. Terwijl ze hun dromen najagen wordt hun vriendschap flink getest.
An Astrological Guide for Broken Hearts (woensdag 27/10, Netflix) Romantische serie uit Italië waarin een vrijgezelle vrouw bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe en via hem haar ware liefde probeert te vinden.
Hypnotic (woensdag 27/10, Netflix) Horrorthriller waarin een getraumatiseerde vrouw (Kate Siegel uit Midnight Mass) zich laat onderzoeken middels hypnose en daarna in een gevaarlijk kat-en-muisspel belandt. Bekijk de trailer.
Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part 2 (woensdag 27/10, Netflix) Poolse horrorfilm die zich afspeelt na het bloedbad uit het eerste deel. Een jonge agent moet in actie komen om een nieuwe reeks moorden te voorkomen.
Haroun (woensdag 27/10, Netflix) Eerste Netflix-special van de Franse stand-up Haroun. De komiek onderzoekt op provocerende maar ook speelse wijze onze samenleving en vraagt zich af of wij als mensen nog steeds evolueren.
Takki S03 (donderdag 28/10, Netflix) Uit Saudi-Arabië afkomstige dramaserie waarin we getuige zijn van de levens van een jonge filmmaker en zijn vrienden. De jongeren worstelen met rolpatronen en hoge verwachtingen.
Luis Miguel: The Series S03 (donderdag 28/10, Netflix) Biografische dramaserie afkomstig uit Mexico, over het leven van zanger Luis Miguel die al ruim vier decennia erg succesvol is in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap.
The Motive (donderdag 28/10, Netflix) True-crime-documentaire uit Israël over een jongen uit Jeruzalem die op 14-jarige leeftijd zijn familie vermoordde terwijl zij lagen te slapen. De makers gaan in gesprek met alle insiders.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
Image (vrijdag 22/10, Netflix) Debuutfilm van het Belgische duo Adil & Bilall (Bad Boys For Life) over journaliste Eva, die tijdens het draaien van een documentaire een jonge Marokkaan leert kennen.
Le Juge (woensdag 27/10, Netflix) Franse misdaadthriller waarin een rechter een onderzoek instelt naar een netwerk van drugsdealers, maar na een grote arrestatie zelf ook in levensgevaar komt.
Merci La Vie (woensdag 27/10, Netflix) Franse dramafilm waarin de naïeve Camille (Charlotte Gainsbourg) een losbandig meisje ontmoet en samen met haar de weg naar volwassenheid verkent.
Calmos (woensdag 27/10, Netflix) Absurde komediefilm van de Franse filmmaker Bertrand Blier, over twee mannen die naar het platteland vluchten om aan hun seksuele plichten te ontsnappen.
La Cage (woensdag 27/10, Netflix) Franse thriller uit de jaren zeventig waarin een kwade vrouw haar ex-man opsluit in haar kelder, waarna de twee een psychologisch spelletje met elkaar spelen.
Où est passé Tom? (woensdag 27/10, Netflix) Franse dramafilm over een man die vecht voor vrijlating van politieke gevangenen en merkt dat zijn vreedzame aanpak maar weinig effect heeft.
Tenue de soirée (woensdag 27/10, Netflix) Franse komedie waarin een kleine crimineel (Gérard Depardieu) een verveeld echtpaar verleidt om hem te helpen met het plegen van inbraken.
Le Rapace (woensdag 27/10, Netflix) Franse thriller uit de jaren zestig, waarin een huurmoordenaar tijdens een missie in een Zuid-Amerikaans land bevriend raakt met de kleinzoon van zijn doelwit.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief