Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
06-10-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
The Last Black Man in San Francisco
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Midnight Club (vrijdag 07/10, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie van de maker van The Haunting of Hill House, over een tehuis voor terminaal zieke kinderen die in de late uren enge verhalen uitwisselen. Lees de recensie.
Derry Girls S03 (vrijdag 07/10, Netflix) Derde en ook laatste seizoen, hoewel een film niet wordt uitgesloten, van de tragikomedie over Noord-Ierse tieners die zich met humor staande houden in moeilijke tijden. Lees de recensie.
Glitch (vrijdag 07/10, Netflix) Koreaanse mysterieserie waarin een jonge vrouw zoekt naar haar verdwenen vriend. Ze werkt daarvoor samen met een door ufo’s geobsedeerde man, en samen stuiten ze op een gigantisch complot.
Man on Pause (vrijdag 07/10, Netflix) Tragikomische serie uit Turkije waarin een man van middelbare leeftijd geobsedeerd raakt door verandering. Hij gaat op zoek naar wat meer geluk in zijn leven, maar weet alles te verknoeien.
The Mole (vrijdag 07/10, Netflix) Amerikaanse versie van Wie is de mol? die het bekende format hanteert: de deelnemers voeren samen opdrachten uit terwijl een van hen als saboteur juist alles moet ontregelen. Lees de recensie.
Luckiest Girl Alive (vrijdag 07/10, Netflix) Thrillerfilm over een succesvolle vrouw (Mila Kunis) die plotseling opnieuw wordt geconfronteerd met duistere zaken die speelden toen ze nog als tiener op school zat. Bekijk de trailer.
Old People (vrijdag 07/10, Netflix) Duitse horrorfilm waarin een vrouw met haar kinderen het huwelijk van haar zuster wil bijwonen. Onderweg moet ze haar kroost beschermen tegen oude mensen die moordlustig zijn geworden.
Doll House (vrijdag 07/10, Netflix) Filipijnse dramafilm waarin een rockzanger met een erg losbandige levensstijl een relatie probeert op te bouwen met zijn verloren dochtertje die zelf ook een droom heeft om zangeres te worden.
Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (vrijdag 07/10, Netflix) Na John Wayne Gacy en Ted Bundy horen we nu Jeffrey Dahmer (ook al te zien in het drama Dahmer ) in oude opnamen vertellen over zijn moorden.
The Redeem Team (vrijdag 07/10, Netflix) Documentairefilm over het basketbalteam dat in 2004 voor Amerika meedeed aan de Olympische Spelen. Na tegenvallende resultaten krijgen ze in 2008 in Beijing weer kans op eerherstel.
Little Women (zaterdag 08/10, Netflix) Koreaanse dramaserie over drie in armoede levende zussen die ondanks alles wel een enorm hechte band hebben. Dan raken ze verwikkeld in een samenzwering van rijke en machtige mensen.
 
Na het weekend...
The Cage (dinsdag 11/10, Netflix) Romantische dramaserie uit Koeweit over een man die als relatietherapeut zijn ruziënde cliënten van een scheiding af probeert te praten, terwijl hij zelf eveneens worstelt met romantische dilemma’s.
Someone Borrowed (dinsdag 11/10, Netflix) Braziliaanse komediefilm waarin een vrijgezel een actrice inhuurt om zijn verloofde te spelen, om een wens van zijn moeder te vervullen en te zorgen dat hij in haar testament blijft staan.
Island of the Sea Wolves (dinsdag 11/10, Netflix) Documentaireserie over de natuur op een eiland in Canada, waar de Grote Oceaan het leven voedt: van de zeearenden tot de zeewolven. Acteur Will Arnett is te horen als vertelstem.
Iliza Shlesinger: Hot Forever (dinsdag 11/10, Netflix) Comédienne Iliza Schlesinger, die op Netflix ook te zien is in een eigen sketchshow en de filmkomedie Good on Paper , maakte een vijfde stand-up-special voor de vod-dienst.
Belascoarán, PI (woensdag 12/10, Netflix) Mexicaanse misdaadserie waarin een man besluit zijn kantoorbaan en huwelijk achter zich te laten, en in het Mexico-Stad van de jaren zeventig criminaliteit onderzoekt als privédetective.
Wild Croc Territory (woensdag 12/10, Netflix) Australische realityserie over Matt Wright en zijn team van wildlife-experts. In de outback vangen ze de meest gevaarlijke krokodillen om deze beesten vervolgens te verplaatsen.
Easy-Bake Battle (woensdag 12/10, Netflix) Competitieve reailtyserie waarin hobby-koks hun vaardigheden en hun creativiteit op de proef stellen met het maken van snelle gerechten, waarmee ze tevens een prijs kunnen winnen.
The Playlist (donderdag 13/10, Netflix) Semi-waargebeurde dramaserie over een Zweedse ondernemer (Edvin Endre) die met een legale streamingdienst de door veel piraterij getroffen muziekindustrie wil helpen. Bekijk de trailer.
Sue Perkins: Perfectly Legal (donderdag 13/10, Netflix) Eerste stand-up-show op Netflix van de Britse comédienne Sue Perkins, die in de vroege jaren ooit The Great British Bake Off presenteerde met haar collega Mel Giedroyc.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
The Last Black Man in San Francisco (vrijdag 07/10, Netflix) Dramafilm over de hechte band die Jimmie (Jimmie Fails) nog altijd heeft met zijn ouderlijk huis. Het bouwerk is helaas slachtoffer van de gentrificatie in San Francisco.
Blackout (woensdag 09/10, Netflix) Actiefilm met Josh Duhamel ( Transformers ) als een man die met geheugenverlies wakker wordt in een Mexicaans ziekenhuis. Hij wordt echter al snel op de hielen gezeten door een drugskartel.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief