Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
14-07-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
130 keer bekeken
  •  
Virgin River S04
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Persuasion (vrijdag 15/07, Netflix) Romantische dramafilm naar een boek van Jane Austen, over een vrouw (Dakota Johnson) die haar grote liefde – met wie ze uiteindelijk niet trouwde – weer tegen het lijf loopt. Lees de recensie.
Country Queen (vrijdag 15/07, Netflix) Afrikaanse dramaserie over een eventplanner die na tien jaar terugkeert naar haar geboorteplek en wordt geconfronteerd met haar verleden en een mijnbouwbedrijf dat het dorp wil vernietigen.
Farzar (vrijdag 15/07, Netflix) Komische animatieserie van de makers van Brickleberry en Paradise PD, over een krijger (Lance Reddick) met een minkukel van een zoon die heerser wordt van een planeet. Lees de recensie.
Mom, Don’t Do That! (vrijdag 15/07, Netflix) Romantische komedieserie uit Taiwan over een 60-jarige weduwe die een nieuwe liefde besluit te gaan zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Lees de recensie.
Remarriage & Desires (vrijdag 15/07, Netflix) Koreaanse dramaserie over een vrouw die wraak wil nemen op haar ex-man en zijn minnares. Ze gebruikt daarvoor een relatiebureau dat zich exclusief richt op alleen de rijkste mensen.
Alba (vrijdag 15/07, Netflix) Spaanse dramaserie waarin Alba na een verkrachting ontwaakt op een strand, maar zich niet meer kan herinneren wat er is gebeurd. Dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar geliefde.
Love Goals (vrijdag 15/07, Netflix) Bollywood-film over een goochelaar uit een klein dorpje die niet bepaald dol is op voetbal, maar desondanks zijn thuisteam naar een finale moet leiden om te kunnen trouwen met zijn grote liefde.
 
Na het weekend...
Too Old for Fairy Tales (maandag 18/07, Netflix) Poolse familiefilm over een jonge gamer die ervan droomt om mee te doen aan een toernooi. Door zijn excentrieke tante en zijn zieke moeder moet hij zijn prioriteiten wat bijstellen.
Live Is Life (maandag 18/07, Netflix) Spaanse dramafilm over vijf vrienden die inmiddels allemaal bijna volwassen zijn. Ze herenigen voor een laatste avontuur: de zoektocht naar een bloem die wensen uit zou kunnen laten komen.
David A. Arnold: It Ain’t For the Weak (dinsdag 19/07, Netflix) Netflix-special van David A. Arnold (die werkte aan Fuller House ), met onder meer grappen over verwaande kinderen, echtelijke akkefietjes en zijn eigen gezinsleven.
Virgin River S04 (woensdag 20/07, Netflix) Romantische dramaserie over een verpleegster die vanuit de drukke stad naar een afgelegen dorp is verhuisd. Inmiddels is ze zwanger, maar ze weet niet wie de vader is. Bekijk de trailer.
Bad Exorcist S02 (woensdag 20/07, Netflix) Komische animatieserie uit Polen over een man met een flink drankprobleem die zichzelf heeft gespecialiseerd in duiveluitdrijving en voor de juiste prijs door iedereen ingehuurd kan worden.
Indian Predator: The Butcher of Delhi (woensdag 20/07, Netflix) Documentaire uit India over de jacht op een gewetenloze moordenaar, die de politie provoceert met verminkte lijken en tartende briefjes bij een gevangenis in Delhi.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
13 Factors That Saved Apollo 13 (zaterdag 16/07, Netflix) Documentaire over hoe de astronauten van de Apollo 13 na een rampzalige missie weer veilig thuis konden komen. Eerder ook al een film met Tom Hanks.
Ghostbusters: Afterlife (zondag 17/07, Netflix) Bovennatuurlijke coming-of-age-film over twee kinderen (met Finn Wolfhard uit Stranger Things ) die ontdekken dat hun opa een ghostbuster was. Bekijk de trailer.
Hotel Mumbai (maandag 18/07, Netflix) Historische dramafilm over de terroristische aanslag in het Taj Hotel in Mumbai in 2018. Een aantal aanwezigen gaan tot het uiterste om hun lotgenoten daar te beschermen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief