Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
19-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Ricky Gervais: Supernature
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
F*ck de liefde 2 (vrijdag 20/05, Netflix) Romkom waarin Kiki (Nienke Plas) voordat ze gaat trouwen wil gaan feesten op Ibiza, met de inmiddels toch weer vrijgezelle Lisa (Bo Maerten) en nog een andere vriendin. Bekijk de trailer.
Jackass 4.5 (vrijdag 20/05, Netflix) Semi-vervolg op Jackass: Forever , met al het materiaal (stunts, grappen, beelden van achter de schermen), die uiteindelijk niet gebruikt werden in de film die in de bios verscheen. Lees de recensie.
Love, Death & Robots S03 (vrijdag 20/05, Netflix) Animatieserie met losstaande verhalen uit de sciencefiction-fantasy. Producent David Fincher regisseerde dit seizoen voor het eerst zelf een van de afleveringen. Lees de recensie.
My Next Guest Needs No Introduction S04 (vrijdag 20/05, Netflix) Talkshow van David Letterman, die uitvoerig in gesprek gaat met onder anderen Will Smith (pre-Oscar incident), Billie Eilish, Julia Louis-Dreyfus en Cardi B.
Wrong Side of the Tracks (vrijdag 20/05, Netflix) Spaanse misdaadserie waarin een oude oorlogsveteraan ziet dat zijn kleindochter een slachtoffer is van de drugsdealers die de buurt hebben overgenomen en er genoeg van heeft.
Our Blues (vrijdag 20/05, Netflix) Koreaanse dramaserie met verschillende verhalen over de bitterzoete en met ups en downs gevulde liefdeslevens van een aantal mannen en vrouwen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.
 
Na het weekend...
Godspeed (maandag 23/05, Netflix) Turkse dramafilm waarin een ex-militair het huwelijk van de geliefde van zijn vriend met een andere man probeert te voorkomen. Zijn verdriet en een oorlogstrauma maken dat erg moeilijk.
Ghost in the Shell SAC_2045 S02 (maandag 23/05, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de populaire en eerder verfilmde mangastrip. Een cybernetische huurling keert terug naar Section Nine om een nieuwe vijand te bestrijden.
Ricky Gervais: Supernature (dinsdag 24/05, Netflix) Na Humanity keert Ricky Gervais nu terug naar Netflix met een nieuwe stand-up-special, waarin hij grappen maakt over de (on)zin van het bovennatuurlijke. Bekijk een clipje.
Somebody Feed Phil S05 (woensdag 25/05, Netflix) Realityserie met Phil Rosenthal, vooral bekend als de bedenker van de succesvolle sitcom Everybody Loves Raymond. Hij reist de wereld over om overal het eten uit te proberen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Desert Coffee (zaterdag 21/05, Netflix) Poolse documentaire over ontheemden die wonen in Slab City, 'de laatste vrijstaat in Amerika'. Ze komen samen in Robs Café voor de wifi en de beste kop koffie in de stad.
Living without Water (zaterdag 21/05, Netflix) Britse documentaire waarin een aantal inwoners van de Peruaanse stad Lima centraal staan. Voor een dag watergebruik zijn ze soms een compleet weeksalaris kwijt.
Conversations with Architects (zaterdag 21/05, Netflix) Nieuwe specials in de reeks waarin verschillende succesvolle architecten praten over hun vakgebied en vertellen over hun opvallendste bouwwerken.
Swooni (zaterdag 21/05, Netflix) Belgische mozaïekfilm die zich afspeelt tijdens een hittegolf in Brussel. In de loop van een etmaal kruisen de levens en problemen van een aantal mensen in een groot luxehotel.
Jersey (donderdag 26/05, Netflix) Dramafilm uit India waarin een ex-slagman tien jaar nadat hij is gestopt met cricket weer probeert in het nationale team te komen, om zo een shirt voor zijn zoon te bemachtigen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief