Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
06-04-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
226 keer bekeken
  •  
Obsession
Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Transatlantic (vrijdag 07/04, Netflix) Historische dramaserie over een operatie die voor de nazi’s op de vlucht geslagen Europeanen helpt ontsnappen naar Amerika. Met Cory Michael Smith en Gillian Jacobs. Lees de recensie.
Thicker Than Water (vrijdag 07/04, Netflix) Franse misdaadserie waarin een vrouw die net haar ultieme droombaan heeft bemachtigd samen haar zussen betrokken raakt de bij criminele praktijken van haar broer. Lees de recensie.
Chupa (vrijdag 07/04, Netflix) Familiefilm van de producenten van Harry Potter waarin een Amerikaanse jongen tijdens een bezoek aan zijn familieleden in Mexico kennismaakt met een bijzonder mythisch wezen. Lees de recensie.
Oh Belinda (vrijdag 07/04, Netflix) Turkse komediefilm over een jonge actrice wier perfecte leven volledig op zijn kop komt te staan als ze in een televisiecommercial acteert en ineens in de wereld van haar personage terechtkomt.
Kings of Mulberry Street: Let Love Reign (vrijdag 07/04, Netflix) Familiefilm uit Zuid-Afrika over kinderen die een plan bedenken, waarin een dure ketting en een musical een rol spelen, om hun gekidnapte oma te redden.
Divorce Attorney Shin (zaterdag 08/04, Netflix) Japanse rechtbankserie over een pianist die inmiddels werkt als advocaat. In de complexe wereld van echtscheidingen doet hij er nu alles aan om zijn cliënten in het gelijk te stellen.
Hunger (zaterdag 08/04, Netflix) Dramafilm uit Thailand over een getalenteerde maar nog jonge streetfood-kok die besluit om zichzelf tot het uiterste te pushen wanneer hij stage mag gaan lopen bij een meedogenloze chef-kok.
 
Na het weekend...
Smother-in-Law S02 (woensdag 12/04, Netflix) Komische serie uit Brazilië over een vrouw die na de start van de pandemie bij haar stuntelige zoon en diens vriendin is gaan wonen. Met haar bemoeizucht haalt ze alles overhoop.
Operation: Nation (woensdag 12/04, Netflix) Poolse komediefilm over een man die lid is van een nationalistische beweging, maar een relatie krijgt met een linkse activiste. Hun relatie leidt tot een aantal onverwachte gevolgen.
American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (woensdag 12/04, Netflix) Nieuwe documentaireserie over de bomaanslag bij de marathon van Boston, met archiefbeelden, reconstructies en exclusieve interviews.
Celeste Barber: Fine, Thanks (woensdag 12/04, Netflix) Eerste Netflix-special van de uit Australië afkomstige comédienne Celeste Barber, die onlangs met het komische Wellmania al een eigen tv-serie voor Netflix maakte.
Florida Man (donderdag 13/04, Netflix) Komische misdaadserie over een ex-agent (Edgar Ramírez) die door een gangster naar de staat Florida wordt gestuurd om diens weggelopen vriendin terug te halen. Bekijk de trailer.
Obsession (donderdag 13/04, Netflix) Thrillerserie over een chirurg (Richard Armitage) die een gevaarlijke affaire onderhoudt met de verloofde van zijn eigen zoon. Tevens met Anna Barton en Indira Varma. Bekijk de trailer.
Il Caso Alex Schwazer (donderdag 13/04, Netflix) Documentaire over snelwandelaar en Olympisch medaille-winnaar Alex Schwazer, die werd uitgesloten vanwege doping maar met zijn aanklager werkt aan een comeback.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Echo in the Canyon (zaterdag 08/04, Netflix) Documentaire over de muziekscene in Laurel Canyon, een gedeelte van Los Angeles, in de jaren zestig, met aandacht voor o.a. The Byrds, The Beach Boys en Buffalo Springfield.
The Woman King (donderdag 13/04, Netflix) Recente bioscoopfilm met Viola Davis, over een groep zeer vaardige en heldhaftige vrouwelijke krijgers die in de 19e eeuw een Afrikaans koninkrijk beschermden. Bekijk de trailer.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief