Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
16-03-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
249 keer bekeken
  •  
The Night Agent
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Dan Power / Netflix
Dit weekend...
Sky High: The Series (vrijdag 17/03, Netflix) Spaanse misdaadserie die dient als vervolg op de speelfilm Hasta el cielo . Weduwe Sole (Asia Ortega) sluit zich aan bij de dievenbende van haar overleden echtgenoot. Lees de recensie.
Noise (vrijdag 17/03, Netflix) Belgisch-Nederlandse thrillerfilm waarin een man stuit op een aantal duistere familiegeheimen als hij dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen. Sallie Harmsen speelt zijn vrouw. Lees de recensie.
Agent Elvis (vrijdag 17/03, Netflix) Komische animatieserie van een scenarist van Archer , mede bedacht door Priscilla Presley, waarin muzikant Elvis Presley (Matthew McConaughey) aan het werk gaat als spion. Bekijk de trailer.
Dance 100 (vrijdag 17/03, Netflix) Competitieve realityserie waarin acht choreografen steeds complexere routines moeten zien te creëren voor een steeds grote wordende groep topdansers die tegelijkertijd ook zelf fungeren als jury.
Maestro in Blue (vrijdag 17/03, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Griekenland, waarin een musicus naar een eiland reist om een festival te leiden. Hij begint er een romance en raakt er verwikkeld in de problemen van anderen.
Informa (vrijdag 17/03, Netflix) Japanse misdaadserie waarin een journalist die schrijft voor een roddelblad samen met een vrij luidruchtige informant die over de juiste connectie beschikt een verhaal maakt over een reeks moorden.
In His Shadow (vrijdag 17/03, Netflix) Misdaadfilm uit Frankrijk waarin twee halfbroers na de dood van hun vader lijnrecht tegenover elkaar komen staan. Als hun conflict escaleert heeft dat vervolgens nog meer tragische gevolgen.
The Magician’s Elephant (vrijdag 17/03, Netflix) Animatiefilm voor de hele familie waarin een vastberaden jongen een uitdaging van de koning accepteert: als hij drie onmogelijke taken kan voltooien krijgt hij een magische olifant.
Caught Out: Crime Corruption Cricket (vrijdag 17/03, Netflix) Documentairefilm waarin een groot matchfixingschandaal uit de Indiase cricketsport wordt besproken door de reporters en de spelers die alles aan het licht brachten.
 
Na het weekend...
Lauchhammer (woensdag 22/03, Netflix) Duitse misdaadserie waarin de moord op een 17-jarig meisje een rechercheur terugbrengt naar zijn geboorteplek, waar hij weer geconfronteerd wordt met weggestopt zeer. Bekijk de trailer.
Invisible City S02 (woensdag 22/03, Netflix) Braziliaanse fantasyserie waarin een man plots ontdekt dat er mythische wezens leven tussen de normale mensen op aarde. En zij blijken de sleutel tot zijn schimmige verleden te bezitten.
The Kingdom S02 (woensdag 22/03, Netflix) Politiek misdaaddrama uit Argentinië waarin door een toevallige samenloop van omstandigheden een controversiële televisie-evangelist de kans krijgt om de nieuwe president te worden.
Waco: American Apocalypse (woensdag 22/03, Netflix) Documentaire over de 51 dagen durende impasse tussen de federale politie en zwaarbewapende leden van de sekte van David Koresh die eindigde in een enorm bloedbad.
The Night Agent (donderdag 23/03, Netflix) Spionagethriller van de maker van The Shield , over een jonge FBI-agent die werkt in de kelder van het Witte Huis en wordt meegezogen in een hele grote samenzwering. Bekijk de trailer.
Furies (donderdag 23/03, Netflix) Vietnamese actiefilm waarin drie woedende vrouwen de handen ineenslaan en vastbesloten zijn af te rekenen met een misdaadsyndicaat dat in de jaren negentig de straten van Saigon onveilig maakt.
Johnny (donderdag 23/03, Netflix) Poolse dramafilm over een man die na een rechtelijke uitspraak moet gaan werken in een hospice. Daar maakt hij kennis met een erg sympathieke priester die zijn hele leven weet te veranderen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Waves (zaterdag 18/03, Netflix) Familiedrama over een gezin (met Sterling K. Brown uit de serie This Is Us als de vader) dat zich na een tragische gebeurtenis door een zeer moeilijke periode heen moet zien te worstelen.
April, May en June (zondag 19/03, Netflix) Dramafilm waarin drie halfzussen (Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga) van hun moeder (Olga Zuiderhoek) het verzoek krijgen om voor haar autistische zoon te zorgen.
Don't Let Go (maandag 20/03, Netflix) Bovennatuurlijke thrillerfilm over een detective (David Oyelowo) die een telefoontje krijgt van zijn vermoorde nichtje (Storm Reid) en zich afvraagt of hij gek aan het worden is of niet.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief