Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
25-01-2024
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
11438 keer bekeken
  •  
Wil_st_8_jpg_sd-high_Photo-by-Charlie-DeKeersmaecker

© Charlie DeKeersmaecker / Paradiso Films

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Badland Hunters (vrijdag 26/01, Netflix) Actiefilm waarin Seoul na een aardbeving is veranderd in een plek waar het recht van de sterkste geldt. Een jager probeert een ontvoerde tiener te redden uit handen van een kranzinnige dokter. Lees de recensie.

Sit Down with Stand Up: Udom Taephanich (vrijdag 26/01, Netflix) Talkshow waarin de uit Thailand afkomstige stand-up-comedian Udom Taephanich in gesprek gaat met Yuthana Boonorm en persoonlijke verhalen en perspectieven met hem deelt.

Doctor Slump (zaterdag 27/01, Netflix) Romantische dramaserie uit Zuid-Korea over twee briljante artsen die tijdens hun schooltijd rivalen waren en elkaar weer opnieuw tegenkomen. Ze hebben allebei een inzinking gehad en vinden nu troost bij elkaar.

Na het weekend...

The Greatest Night in Pop (maandag 29/01, Netflix) Muziekdocumentaire die terugblikt op een gebeurtenis uit de jaren tachtig, toen de bekendste muzikanten ter wereld het nummer We Are the World opnamen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Jack Whitehall: Settle Down (dinsdag 30/01, Netflix) Special van Jack Whitehall, die ook op Netflix te zien is in de serie Travels with my Father. De Britse komiek praat onder meer over het feit dat hij is gesetteld en daarnaast ook vader is geworden.

NASCAR: Full Speed (dinsdag 30/01, Netflix) Amerikaanse documentaireserie waarin de autosport NASCAR centraal staat: coureurs en teams worden door passie en roem gedreven en geven alles om kampioen te worden en geschiedenis te schrijven.

Wil (woensdag 31/01, Netflix) Belgische oorlogsfilm over twee jonge hulpagenten die begin jaren veertig in Antwerpen gedwongen worden de Duitse bezetter te helpen met de klopjacht op Joden, maar tegelijkertijd ook het verzet steunen. Bekijk de trailer.

Baby Bandito (woensdag 31/01, Netflix) Door feiten geïnspireerde dramafilm uit Chili over jonge en arme skateboarder die het plan oppakt om een gevaarlijke bende te beroven, om zo zijn liefde te betonen aan zijn welgestelde vriendin. Bekijk de trailer.

Alexander: The Making of a God (woensdag 31/01, Netflix) Combinatie van documentaire en drama, waarbij reconstructies door experts en historici van context worden voorzien, over Alexander de Grote en zijn sterke verlangen om de wereld te veroveren.

Love Never Lies: Poland S02 (woensdag 31/01, Netflix) Poolse versie van de realityserie uit Spanje waarin zes koppels hun vertrouwen in elkaar op de proef stellen door middel van een leugendetectortest. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief