Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
23-11-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
8302 keer bekeken
  •  
Sanditon

© James Pardon / PBS

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Payback (zaterdag 25/11, NPO 3) Britse misdaadthriller waarin Lexie Noble (Morven Christie) na een persoonlijke tragedie klem komt te zitten tussen een beruchte crimineel (Peter Mullan) en de agenten die hem proberen op te pakken. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Rotterdam S07 (vrijdag 24/11, NPO 1) Recente gebeurtenissen hebben het team ervan overtuigd dat er inderdaad een verrader in hun midden is die samenwerkt met de Freeland Church. Kunnen ze achterhalen wie het is? Finale van het seizoen.

Maud & Babs S02 (vrijdag 24/11, NPO 1) Babs gaat naar een zorgboerderij en daardoor heeft Maud nu even tijd en ruimte voor andere dingen. Juliette maakt van het huis van Babs een enorme bende, om er zo voor te zorgen dat het onverkoopbaar wordt.

Carmen Curlers (vrijdag 24/11, NPO 2) Na de demonstratie heeft niemand Axel meer gezien. Een nieuwe verkooptactiek lijkt uitkomst te bieden, maar de kruller blijft wel een levensgevaarlijk ding. Bosse vat dat op als een uitdaging en denkt constructief mee.

Blackwater (zaterdag 25/11, NPO 2) Petrus bevestigt Annies vermoeden dat Dan op de midzomeravond niet in Stjärnberg was. Na onenigheid met Ylja wordt Johan opgepikt door zijn moeder, maar hij kan niet terug naar Zweden. Laatste twee afleveringen.

De Poli (zondag 26/11, NPO 3) Ondanks een volle wachtkamer heeft Harold geen goede dag: hij botst met zijn dochter Esther, zijn trouwe collega Agnes kondigt haar vertrek aan en Selina komt voor zichzelf op. Brigitte helpt Patty met haar expatpatiënten.

Films dit weekend...

The Perfect Candidate (vrijdag 24/11, NPO 2) Tragikomische dramafilm uit Saudi-Arabië over een jonge dokter die zich, ondanks heel veel weerstand uit verschillende hoeken, beschikbaar wil stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in haar woonplaats.

White Berry (zaterdag 25/11, NPO 3) Dramafilm waarin de Nederlands-Afrikaanse Grace, een meisje met albinisme, zich met haar witte huid en slechte zicht een buitenstaander voelt. Als ze danser Kya en haar entourage ontmoet opent er een nieuwe wereld.

Nieuwe series na het weekend...

Sanditon S02 (donderdag 30/11, NPO 2) Brits kostuumdrama geïnspireerd door een verhaal van Jane Austen. Na een tragedie in Sanditon keert Charlotte Heywood (Rose Williams) weer terug naar het badplaatsje, samen met haar zus. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

The Flatshare (dinsdag 28/11, NPO 3) Tiffany en Leon gaan in Brighton op pad en leren elkaar beter kennen, allemaal met dank aan de bemoeienis van een jonge patiënt van Leon. Maar dan krijgt Leon ineens schokkend nieuws te horen. Lees hier meer.

Santos (donderdag 30/11, NPO 3) De relatie tussen Glenn en Yola staat onder druk wanneer Yola hem confronteert met zijn leugens en Glenn twijfelt aan de oprechtheid van Erveline. Ondertussen bekijkt Erveline een nieuw vastgoedproject. Lees hier meer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief