Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
16-05-2024
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1513 keer bekeken
  •  
SafeHome

© SBS Television

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Safe Home (zaterdag 18/05, NPO 3) Australische dramaserie over een jonge pr-medewerker (Aisha Dee) die haar baan bij een prestigieus advocatenkantoor verruilt voor een baan bij een non-profitorganisatie die zich inzet voor slachtoffers van huiselijk geweld. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Das Boot S04 (vrijdag 17/05, NPO 2) Hannie bevrijdt Herta. Gluck krijgt bezoek van Schulz, die er niet van overtuigd is dat hij Fidelio is. Later ontvangt Schulz interessante informatie. Klaus is bezig met zijn missie in het Middellands Zeegebied. Laatste aflevering. Lees de recensie.

Silent Witness S26 (zaterdag 18/05, NPO 2) In een klein stadje met veel belanghebbenden komen milieuactivisten en bedrijven tegenover elkaar te staan. Als er een trein gesaboteerd wordt en het slecht afloopt met een burgemeester, vliegen de beschuldigingen in het rond.

Dertigers (zaterdag 18/05, NPO 3) Na Ventoux kun je op NPO 3 kijken naar een herhaling van een aantal afleveringen van het derde seizoen van de dramaserie Dertigers. Er wordt dan om 23.55 uur afgetrapt en de uitzending duurt vervolgens tot ongeveer 01.30 uur in de nacht.

Aankomende films...

Ventoux (zaterdag 18/05, NPO 3) Nederlands drama van de regisseur van Zadelpijn waarin vier oude vrienden (met onder meer Kasper van Kooten en Wilfried de Jong) naar Frankrijk reizen om de Mont Ventoux te beklimmen, en zo een ooit op deze berg overleden vriend te eren.

Nog lopende series na het weekend...

Rotown (dinsdag 21/05, NPO 3) Geldproblemen leiden tot creatieve oplossingen: Aisha kookt thuis en Farah verkoopt spullen. Aisha en Farah zoeken een hobby en stuiten op een female empowerment dansles. De afwezigheid van Farah in zijn café blijkt goed voor Orlando.

Zussen (woensdag 22/05, NPO 1) Rolinde denkt dat Saars auto-ongeluk geen ongeluk was en doet een schokkende ontdekking. Faya maakt haar liefdesleven nog veel ingewikkelder. Nienke verliest de grip op haar leven dat beheerst wordt door de zoektocht naar haar moeder.

Orphan Black: Echoes (donderdag 23/05, NPO 3) Lucy heeft iemand gevonden die misschien meer weet over haar verleden, maar het blijkt niet makkelijk om informatie los te krijgen. Kira krijgt onverwacht bezoek en miljardair Paul Darros doet er alles aan om Lucy te vinden.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief