Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix met onder meer Eric

  •  
23-05-2024
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3018 keer bekeken
  •  
Eric

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Atlas (vrijdag 24/05, Netflix) Sciencefictionfilm over een data-analist (Jennifer Lopez) met weinig vertrouwen in kunstmatige intelligentie. Tijdens een missie lijkt ze toch op een AI te moeten vertrouwen in een ultieme poging om de wereld te redden. Lees de recensie.

Mulligan S02 (vrijdag 24/05, Netflix) Animatieserie van de makers van onder meer 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt, waarin de aarde verwoest wordt door buitenaardse wezens. De doorsnee burger Matty Mulligan wordt de grote leider van de overgebleven mensen.

Jurassic World: Chaos Theory (vrijdag 24/05, Netflix) Animatieserie die dient als vervolg op Jurassic World: Camp Cretaceous. De jongelingen uit die serie moeten weer samenkomen als ze stuiten op een enorme samenzwering die mensen en dinosaurussen bedreigt.

Tulip Fever (zaterdag 25/05, Netflix) Historische dramafilm over een verboden liefde in het Amsterdam van de 17e eeuw. Schilder Jan van Loos (Dane DeHaan) valt voor Sophia (Alicia Vikander), die getrouwd is met de welgestelde Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz).

Na het weekend...

The Life You Wanted (woensdag 29/05, Netflix) Italiaanse dramaserie over een vrouw die weer herenigt met een oude studiegenoot. De hoofdrol is voor Vittoria Schisano, die ooit als eerste transgender vrouw op de cover van de Italiaanse Playboy stond. Bekijk de trailer.

Bionic (woensdag 29/05, Netflix) Braziliaanse sciencefictionfilm over een dystopie waarin de manier waarop mensen sport bedrijven flink is veranderd dankzij mechanische protheses. De rivaliteit tussen twee zusters die tegen elkaar strijden neemt een duistere wending.

Colors of Evil: Red (woensdag 29/05, Netflix) Misdaadfilm waarin het levenloze lichaam van een jong meisje wordt gevonden op het strand in het Poolse plaatsje Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.

Dancing fort he Devil: The 7M TikTok Cult (woensdag 29/05, Netflix) Documentaire over een aantal erg succesvolle TikTok-dansers die zich aansluiten bij een managementbedrijf. Het bedrijf is gelieerd aan een kerk, waar zorgelijke onthullingen over naar buiten komen.

Eric (donderdag 30/05, Netflix) Psychologische dramaserie van de maker van The Split, met Benedict Cumberbatch als een geplaagde poppenspeler wiens zoontje vermist wordt. Tijdens zijn zoektocht lijkt hij langzaam maar zeker zijn verstand te verliezen. Bekijk de trailer.

Geek Girl (donderdag 30/05, Netflix) Britse coming-of-age-serie over een onhandige tiener die het liefst gewoon een normaal leven wil leiden. Ze wordt echter onverwacht gescout door een modellenbureau in Londen en leert dan een hele andere kant van zichzelf kennen.

Thanksgiving (donderdag 30/05, Netflix) Horrorfilm uit 2023 van regisseur Eli Roth met Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) als een sheriff in een klein stadje in Massachusetts. Hij krijgt te maken met een mysterieuze moordenaar die een John Carver-masker draagt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief