Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series bij de NPO

  •  
28-10-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Amour
Welke series en films zijn dit weekend te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
The Beast Must Die (zaterdag 30/10, NPO 2) Britse misdaadserie waarin een vrouw (Cush Jumbo) wraak wil nemen voor de dood van haar dochter. De volledige reeks is ook al vooruit te kijken op NPO Plus. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Rotterdam S05 (vrijdag 29/10, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht. In deze aflevering is het onderzoek naar de moord op de laborante afgerond, maar gaan de agenten nog eens na wat de Rijksrecherche gemist kan hebben.
Poldark S05 (vrijdag 29/10, NPO 2) Poldark heeft veel moeite om zijn oude vriend Ned te helpen, maar dan ontmoet hij iemand die mogelijk zijn naam kan zuiveren. Ondertussen zijn ook Demelza en de kinderen op weg naar Londen.
Those Who Kill S03 (zaterdag 30/10, NPO 3) Zonder te weten wie hij werkelijk is brengt Louise de nacht door met Peter, terwijl Karina een groot risico neemt als ze in haar eentje op zoek gaat naar een bewijsstuk. Laatste twee afleveringen.
Maud & Babs (zondag 24/10, NPO 1) Dramaserie over een vrouw (Rifka Lodeizen) die als mantelzorger aan de slag gaat voor haar dementerende moeder (Loes Luca). Tevens met Peter Paul Muller en Kim van Kooten. Lees de recensie.
Deep Shit (zondag 24/10, NPO 3) Komische misdaadserie waarin Veerle ( Jennifer Hoffman ) nu aangifte moet doen van haar 'gestolen' auto, terwijl Sara (Fockeline Ouwerkerk) incognito de vrouw van de dierenwinkel wil interviewen.
 
Films dit weekend...
Amour (vrijdag 29/10, NPO 2) Hartverscheurend drama van Michael Haneke waarin de liefde tussen twee senioren op de proef wordt gesteld als de vrouw een zware beroerte krijgt. Won de Oscar voor de beste buitenlandse film.
The Girl in the Fog (vrijdag 29/10, NPO 3) Psychologische thriller van Donato Carrisi (gebaseerd op zijn roman) over een agent die in een afgelegen dorp in de Italiaanse bergen de verdwijning van een 16-jarig tienermeisje onderzoekt.
Samba (zaterdag 30/10, NPO 2) Komische dramafilm over de kennismaking tussen Samba (Omar Sy uit Lupin ), een illegale Senegalese immigrant in Frankrijk, en een vrouw (Charlotte Gainsbourg) die getroffen is door een burn-out.
Vals (zaterdag 30/10, NPO 3) Nederlandse slasherfilm waarin vier vriendinnen een weekendje doorbrengen in een vakantiehuis in de Ardennen, maar gestalkt lijken te worden door iemand met kwade bedoelingen. Lees de recensie.
 
Nieuwe series na het weekend...
White Sands (donderdag 04/11, NPO Plus) Deense misdaadserie over twee agenten die als echtpaar undercover gaan om de moord op een Duitse surfer op te lossen. Vanaf 6 november wekelijks te zien op NPO 3. Bekijk de trailer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief