Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
11-08-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Synecdoche, New York
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credits: Sony Pictures
Nieuwe series dit weekend...
Vera S11 (zaterdag 13/08, NPO 2) Britse misdaadserie met Brenda Blethyn als de geslepen detective Vera Stanhope. In deze aflevering onderzoekt ze de dood van een aannemer die zou getuigen in een rechtszaak. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Silent Witness S24 (vrijdag 12/08, NPO 1) De moord op een zwem-instructrice levert twee verdachten op: haar ex-vriend en een oud-agent. Adam werkt aan zijn eerste zaak, maar maakt geen goede indruk op het team.
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 12/08, NPO 2) Elena's boek is een succes, maar Pietro weigert het te lezen. Nino en Elena staan voor een belangrijke keuze met betrekking tot hun huwelijken. Finale van het seizoen.
Grantchester S06 (zaterdag 13/08, NPO 2) Leonard zit een de gevangenis vanwege zijn seksuele voorkeur en Daniel heeft het daar moeilijk mee. Leonard vraagt aan Will en Geordie of ze zijn celgenoot kunnen helpen.
Beck (zaterdag 13/08, NPO 3) Alex draaft op in een tv-programma en ontmoet een van de andere gasten in de kleedkamer. Wanneer de uitzending op het punt van beginnen staat, ontstaat er een levensgevaarlijke situatie.
 
Films dit weekend...
Kenau (vrijdag 12/08, NPO 2) Historische actiefilm met Monic Hendrickx ( Penoza ) als Kenau Simonsdochter Hasselaer, die tijdens de Tachtigjarige Oorlog samen met andere vrouwen de wapens oppakt om tegen het Spaanse leger te vechten.
I, Tonya (vrijdag 12/08, NPO 3)  Biografische dramafilm over kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) en het complot om haar grote concurrent uit Nancy Kerrigan te schakelen. Allison Janney won een Oscar voor de rol van haar moeder.
Liever Verliefd (zaterdag 13/08, NPO 3) Romantische komedie waarin Anna (Miryanna van Reeden) zich voorneemt om nooit meer verliefd te worden, waarna plots ze twee perfecte mannen (Chris Zegers en Romijn Conen) tegen het lijf loopt.
Synecdoche, New York (zondag 14/08, NPO 2) Onnavolgbare dramafilm van Charlie Kaufman ( I'm Thinking of Ending Things ) waarin een theatermaker (Philip Seymour Hoffman) zich helemaal verliest in de productie van zijn magnum opus.
 
Nog lopende series na het weekend...
Dertigers S03 (maandag 15/08, NPO 3)  Ed snapt na het etentje nog minder van de vriendengroep, maar is wel benieuwd naar de kinderwens van Nora. Saar spreekt af met Lot en gaaf haar advies over de zwangerschap.
Exit S02 (donderdag 18/08, NPO 3) Hermine krijgt in New York een lesje in handel met voorkennis en denkt Adam een hak te kunnen zetten. Jeppe verrast zijn vrouw en de vrienden geven een feestje dat uit de hand loopt.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief