Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
16-06-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
363 keer bekeken
  •  
McDonald & Dodds S02
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: KRO-NCRV
Nieuwe series dit weekend...
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 17/06, NPO 2) Drama over de vriendschap tussen twee vriendinnen uit een volksbuurt in Napels. Elena is nu een schrijfster en Lila is inmiddels werkzaam in een worstfabriek. Lees de recensie.
The Sommerdahl Murders S03 (zaterdag 18/06, NPO 3) Deense misdaadserie met Peter Mygind als detective Dan Sommerdahl. Hij krijgt te maken met de moord op een familieman die geheimen bleek te hebben. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 17/06, NPO 1) De sponsor van het koor trekt zich op het laatste moment terug en dat zorgt voor problemen. Een ook het nieuwe koorlid dat de plek van Bob in heeft genomen veroorzaakt veel onrust.
Trigger Point (zaterdag 18/06, NPO 2) Lana zit er psychisch gezien doorheen, maar wil toch weer aan het werk. Wanneer ze een explosief op een universiteit onderzoekt krijgt de zaak een onverwachte wending. Lees de recensie.
Deadwater Fell (zondag 19/06, NPO 2) Iedereen houdt Kate verantwoordelijk voor de gruwelijkheden. Jess biecht aan Steve op wat er tussen haar en Tom is voorgevallen en een getuige komt met een zeer belastende verklaring.
Jos (zondag 19/06, NPO 3) In de achtertuin bouwt Jos een nieuw onderkomen voor de illegale vluchteling Tillman, die hij thuis opvangt. Ondertussen doet Ineke mee aan een datingprogramma dat luistert naar de naam First Bites.
Tropenjaren (zondag 19/06, NPO 3) Als Rosa en Jelle worstelen met de sleur van het ouderschap, probeert Rosa hun huwelijk op een bijzondere manier een boost te geven. Ondertussen bloeit er iets moois tussen Bregje en Steve.
 
Films dit weekend...
The Party (vrijdag 17/06, NPO 2) Komische film van Blake Edwards ( The Pink Panther ) uit de jaren zestig, met Peter Sellers (in 'brown face', wat nu niet meer zou kunnen) als een mislukte Bollywood-acteur die verzeild raakt op een exclusief feest.
After the Wedding (vrijdag 17/06, NPO 3) Dramafilm waarin Isabel (Michelle Williams) ineens betrokken raakt bij de familieperikelen van een potentiële geldschieter (Julianne Moore) voor haar opvangcentrum in Calcutta in India. Lees de recensie.
Toscaanse Bruiloft (zaterdag 18/06, NPO 3) Komische film van de regisseur van Costa! en Verliefd op Ibiza. Het verhaal volgt Sanne, die in Toscane werkt als weddingplanner bij de luxe B&B van haar ouders, maar zelf maar geen man kan vinden.
 
Nieuwe series na het weekend...
McDonald & Dodds S02 (donderdag 23/06, NPO Plus) Misdaadserie over twee detectives in het Britse plaatsje Bath. De première van het seizoen draait om een mogelijke moord aan boord van een heteluchtballon. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 23/06, NPO 3) Sabi en Aqsa maken zich zorgen om hun moeder en besluiten bij haar langs te gaan, maar onverwacht familiebezoek zorgt voor spanning. Violet gaat langs bij haar moeder in het ziekenhuis. Lees de recensie.
Ten minste houdbaar tot (donderdag 23/06, NPO 1) Anna's rustige avond thuis wordt verstoord door de kinderen en ze realiseert zich dat ze altijd maar over zich heen laat lopen. Ze wil er alles aan gaan doen om haar eigen ruimte op te eisen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief