Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
19-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
TBS
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend....
No Return (vrijdag 20/05, NPO 2) Brits familiedrama over een gezin op vakantie in Turkije, dat in een nachtmerrie belandt als hun zoon beschuldigd wordt van een misdaad. De complete serie staat ook op NPO Plus. Lees de recensie.
Jos (zondag 22/05, NPO 3) Tragikomische serie met Diederik Ebbinge ( De Luizenmoeder ) als een goedhartige vader die steeds meer stress begint te ondervinden. Lies Visschedijk is te zien als zijn nieuwe liefde. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 20/05, NPO 1) Een erg drukke Marleen maakt zich steeds meer zorgen om Hans: hij onderneemt weinig en is somber. Dan komt er toch een plek vrij in het koor, hoewel Hans daarvoor eerst moet auditeren.
All Creatures Great and Small (vrijdag 20/05, NPO 2) Het is kerstavond, de dag voor het huwelijk van Helen en Hugh. James neemt zijn nieuwe vriendin Connie mee naar het kerkfeest, om zo zijn pijn om Helen weg te stoppen.
Unforgotten S04 (zaterdag 21/05, NPO 2) Cassie en Sunny onderzoeken de moord op Matt Walsh en stuiten op een verband met vijf politiemensen. Cassie vermoedt dat de vrouw van haar vader iets verzwijgt. Lees de recensie.
Wisting S02 (zaterdag 21/05, NPO 3) Het team komt iemand op het spoor die werd ontvoerd en gedwongen werd als drugskoerier te werken. Als Line een pijnlijk geheim ontdekt, staat haar relatie met haar vader onder druk.
The Investigation (zondag 22/05, NPO 2) Bij de zoektocht naar journaliste Kim Wall worden er speciale speurhonden ingezet. Dan meldt zich een oceanograaf die over cruciale informatie blijkt te beschikken. Lees de recensie.
Killing Eve S04 (zondag 22/05, NPO 3) Eve en Villanelle gaan samen op pad om voor eens en altijd af te rekenen met De Twaalf. Ondertussen trekt Carolyn haar eigen plan. Laatste aflevering waarmee de hele serie ten einde komt.
Tropenjaren (zondag 22/05, NPO 3) Rose wil dat Stella een felbegeerd plekje krijgt in de ultieme kinderopvang. Jelle ontmoet een oude vriend en krijgt na een medische check-up zowel goed als slecht nieuws. Lees onze interviews.
 
Films dit weekend...
The Angel's Share (vrijdag 20/05, NPO 2) Komische dramafilm van de Britse regisseur Ken Loach ( Kes ). Een jonge vader ontloopt een gevangenisstraf en krijgt na een bezoek aan een whiskystokerij een idee om zijn leven compleet om te gooien.
Goldie (vrijdag 20/05, NPO 3) Amerikaans regiedebuut van filmmaker Sam de Jong ( Prins ). De door haar ouders in de steek gelaten Goldie moet haar zusjes beschermen, terwijl ze zelf droomt van een carrière als danseres. Lees de recensie.
TBS (zaterdag 21/05, NPO 3) Thrillerfilm van Pieter Kuijpers ( Van God Los ) over een ooit van de moord op zijn zusje beschuldigde TBS-er (Theo Maassen), die ontsnapt om zijn onschuld te bewijzen en dan een meisje (Lisa Smit) in gijzeling neemt.
 
Nieuwe series na het weekend...
Last Tango in Halifax S05 (maandag 23/05, NPO 2) Laatste seizoen van het tragikomische drama over twee alleenstaande zeventigers (Anne Reid en Derek Jacobi) die oude gevoelens weer laten aanwakkeren. Bekijk de trailer.
Sophie Cross (donderdag 26/05, NPO Plus) Franse misdaadserie over een oud-advocate die nu voor de politie werkt en worstelt met het gemis van haar verdwenen zoontje. Vanaf 28 mei ook wekelijks te zien op NPO 3. Lees hier meer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 26/05, NPO 3) Bessy ligt nog steeds in het ziekenhuis en door een ongelukkig toeval komt Raffo daar ook terecht. Raffo ontdekt dat Sabi al heel lang een geheim bewaart en er volgen nog meer onthullingen. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief