Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
17-03-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Captain Fantastic
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Manhunt: Nightstalker (zaterdag 19/03, NPO 2) Waargebeurde Britse dramaserie waarin inspecteur Colin Sutton (Martin Clunes) wordt ingeschakeld om in Londen jacht te maken op een serieverkrachter. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 18/03, NPO 1) Als Pierre zijn proces in vrijheid af mag wachten gaat het mis: hij ontvoert zijn dochters en het hele korps moet naar hem op zoek voordat hij hen iets vreselijks aandoet.
Showtrial (vrijdag 18/03, NPO 2) In deze laatste aflevering van de miniserie is het uur van de waarheid aangebroken: de finale speelt zich af in de rechtszaal, waar Talitha en Dhillon het oordeel te horen gaan krijgen.
Kin (zondag 20/03, NPO 2)  Eamon neemt met z'n ex-vrouw deel aan een ayahuasca-ceremonie. Michaels ontmoeting met z'n dochter neemt een onverwachte wending, terwijl Amanda voor nieuwe problemen zorgt.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 20/03, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Captain Fantastic (vrijdag 18/03, NPO 2) Komische dramafilm over een gezin (met Viggo Mortensen en Kathryn Hahn als de ouders) dat jarenlang geheel geïsoleerd in de wildernis leefde, maar nu alsnog naar de stad moet verhuizen.
God's Own Country (vrijdag 18/03, NPO 3) Romantische dramafilm over een jonge boer in het Britse Yorkshire die zijn leven volledig overhoop gehaald ziet worden door de komst van een Roemeense migratiewerker. Lees de recensie.
 
Nieuwe series na het weekend...
The Salisbury Poisonings (donderdag 24/03, NPO Plus) Op feiten gebaseerde dramaserie over de vergiftiging van de Rus Sergei Skripal en zijn dochter, die in een park in Salisbury in Engeland werden gevonden. Bekijk de trailer.
Furia (donderdag 24/03, NPO Plus) Noorse thrillerserie waarin een voormalig agent (Pål Sverre Hagen) betrokken raakt bij een zaak rond een extreemrechtse groep die geïnfiltreerd is door een lokale undercover. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit (donderdag 24/03, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over vier vrienden die in Oslo in de financiële sector werken en daarnaast hun grenzen opzoeken op het gebied van seks, drank en drugsgebruik. Lees de recensie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief