Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
02-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
50/50
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
The Split S03 (vrijdag 03/02, NPO 2) De kampeertrip ter ere van James verloopt erg moeizaam. Nina ontdekt iets schokkende over Tyler. Ruth kampt met liefdesperikelen en Nathan en Hannah twijfelen of ze wel uit elkaar gaan.
Blinded S02 (zaterdag 04/02, NPO 3) Bea en Peder besluiten hun relatie een kans te geven, terwijl Pierre en Susanne de kidnapping van Thulin in scène willen zetten. Bea doet er alles aan om binnen te komen bij Together Casino.
De Stamhouder (zondag 05/01, NPO 1) In Oekraïne raakt Frans betrokken bij een afschuwelijke oorlogsmisdaad. Wanneer hij vervolgens in opstand komt tegen zijn superieuren, wordt hij naar een zelfmoordcommando gestuurd.
 
Films dit weekend...
A Perfectly Normal Family (vrijdag 03/02, NPO 2) Deense dramafilm waarin een vader besluit om in transitie te gaan; een beslissing waar zijn twee dochters in eerste instantie sceptisch en terughoudend op reageren. Lees de recensie.
Bride Flight (vrijdag 03/02, NPO 3) Dramafilm over de levens van drie jonge bruiden (Anna Drijver, Elise Schaap en Karina Smulders) die elkaar ontmoeten tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953.
50/50 (zaterdag 04/02, NPO 2) Komische dramafilm die scenarist Will Reiser baseerde op zijn eigen gevecht tegen kanker: na zijn diagnose ontdekt twintiger Adam (Joseph Gordon-Levitt) dat de kans op genezing zo'n 50 procent is.
 
Lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 07/02, NPO 3) Tijdens zijn eerste werkdag als bouwmarktmanager wordt Reduan overvallen, maar gelukkig weet hij ongezien het alarmnummer te bellen. Al snel blijkt dat het niet gaat om zomaar een overvaller.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief