Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlander verlengd met nog twee seizoenen

  •  
10-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
76 keer bekeken
  •  
Outlander
De dramaserie was al zeker van een vierde seizoen en daar komen nu ook een vijfde en een zesde reeks bij.
In Outlander is te zien hoe verpleegster Claire (Caitriona Balfe) vanuit 1945 tijdreist naar het Schotland van 1743, waar ze een romance beleeft met de Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). Het vierde seizoen wordt momenteel opgenomen en gaat in november in Amerika in première. Wanneer seizoen vier naar Nederland komt is nog niet bekend. De eerste twee seizoenen staan nu op Netflix, maar de derde reeks is nog enkel te zien bij Ziggo. Outlander is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon. Seizoen vier is gebaseerd op het boek Drums of Autumn en seizoen vijf en zes zullen inspiratie halen uit respectievelijk The Fiery Cross en A Breath of Snow and Ashes. De adaptatie is wederom in handen van Star Trek -veteraan Ronald D. Moore.
Gabaldon schreef tot nu toe acht boeken in de Outlander-serie met een negende onderweg, dus de verfilming kan ook na het zesde seizoen nog een tijdje vooruit.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief