Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlander S04 start op 5 november bij Ziggo

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Outlander S04
Het derde seizoen verscheen net op Netflix, maar het vierde seizoen komt straks weer als eerst naar Ziggo.
Op 5 november, één dag na de start in Amerika, begint het vierde seizoen van de serie Outlander in Nederland namelijk exclusief bij Ziggo Movies & Series. De nieuwe reeks gaat verder met Claire (Caitriona Balfe) in het jaar 1766. Samen met haar 18e eeuwse geliefde Jamie (Sam Heughan) probeert ze een nieuw thuis te creëren in het koloniale Amerika. In de 20e eeuw zoekt hun dochter Brianna ondertussen naar bewijs dat haar ouders elkaar in het verleden inderdaad hebben gevonden. De serie Outlander werd gebaseerd op de romans van de Diana Gabaldon. Het vierde seizoen is een adaptatie van het boek Drums of Autumn. De boeken werden voor televisie bewerkt door Ronald D. Moore (Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica). Outlander is inmiddels ook zeker van nog een vijfde en een zesde seizoen.
Vanaf 5 november wordt er hier in Nederland elke maandag een nieuwe aflevering (dertien stuks) van seizoen vier aan het Ziggo Movies & Series-pakket toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief