Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlander S03 komt begin maart naar Ziggo

  •  
20-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Outlander S03
Netflix biedt momenteel de eerste twee seizoenen aan, maar de derde reeks van Outlander gaat als eerst naar Ziggo.
Vanaf 1 maart zijn alle dertien afleveringen van het derde seizoen exclusief te zien bij Ziggo. In de serie wordt de verpleegster Claire Randall (Caitriona Balfe) vanuit het jaar 1945 getransporteerd naar het jaar 1743, waar ze een romance beleeft met de Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). In haar eigen tijd heeft ze wel haar echtgenoot Frank (Tobias Menzies) achtergelaten en dus ontstaat er uiteindelijk een zeer gecompliceerde driehoeksverhouding, zeker wanneer een inmiddels zwangere Claire in het derde seizoen weer terechtkomt in haar eigen leven in het jaar 1948. Gaan Jamie en Claire elkaar ooit nog terugzien? Outlander is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon. De auteur schreef in totaal acht boeken met nog een negende onderweg, dus de serie lijkt zeker nog een aantal jaren mee te kunnen.
Outlander is in Amerika te zien op zender Starz. De serie werd bedacht door Ronald D. Moore ( Star Trek , Electric Dreams ), die ook bezig is met een tv-serie voor Apple.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief