Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Our Planet: trailer voor natuurserie

  •  
04-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Our Planet
Uiteraard is David Attenborough door Netflix aangesteld om de Engelstalige voice-over in te spreken.
Our Planet komt van de makers van het bejubelde Planet Earth. De achtdelige serie neemt de kijker mee naar de meest kwetsbare leefgebieden van onze planeet en brengt de talloze diersoorten die zich daar bevinden in beeld. Het beeldmateriaal werd geschoten met de nieuwste 4K-camera's. De makers werkten in totaal vier jaar aan de serie, waarbij er werd gefilmd in 50 landen over alle continenten op de wereld, met meer dan 600 crewleden die meer dan 3500 dagen filmden. De serie richt zich op de grote diversiteit van onze planeet: van de afgelegen Arctische wildernis en mysterieuze diepe oceanen tot het uitgestrekte landschap van Afrika en de oerwouden van Zuid-Amerika. De beroemde naturalist Sir David Attenborough zal de Engelstalige voice-over inspreken.
Our Planet is vanaf 5 april te zien op Netflix. Overigens ging Netflix onlangs ook een samenwerking aan met James Honeyborne , de bedenker van de serie Blue Planet II.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief