Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Our Planet onthult nieuwe trailer

  •  
20-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Our Planet
De achtdelige docu verschijnt 5 april op Netflix, waarbij ook een blik achter de schermen wordt vrijgegeven.
Our Planet is afkomstig van de makers van Planet Earth, die in totaal vier jaar aan de docu-serie werkten, waarbij er gefilmd werd in vijftig landen. De docu-serie richt zich op de diversiteit van onze planeet: van de afgelegen Arctische wildernis en de diepe oceanen tot het uitgestrekte landschap van Afrika en de oerwouden van Zuid-Amerika. In de eerste aflevering zien we bijvoorbeeld het Braziliaanse regenwoud en de Noorse Spitsbergen-archipel en in de latere afleveringen komen verder nog zeeën, woestijnen en graslanden aan bod. De talloze diersoorten die er leven werden door de beste wildlife-cinematografen gefilmd met de nieuwste 4K-camera's. De beroemde naturalist Sir David Attenborough sprak de Engelstalige voice-over in. Daarnaast zijn er ook al Spaanstalige voice-overs van Penelope Cruz en Salma Hayek bevestigd.
Our Planet is vanaf 5 april te zien op Netflix. Overigens ging Netflix onlangs ook een samenwerking aan met James Honeyborne , de bedenker van de serie Blue Planet II.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief