Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Oppenheimer: film gaat in maart in première bij SkyShowtime

  •  
05-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
319 keer bekeken
  •  
oppenheimer_xkGImu

© Universal Pictures

Met 13 nominaties is het historische drama over de ontwikkeling van de atoombom dit jaar de grote favoriet bij de Oscar-uitreiking in maart.

Het historische drama Oppenheimer is vanaf donderdag 21 maart te zien bij SkyShowtime. Oppenheimer was een van de grootste bioscoopsuccessen van 2023 en is met 13 nominaties tevens de grote favoriet bij de Oscars die worden uitgereikt op 10 maart. De film van regisseur Christopher Nolan (Memento) volgt wetenschapper J. Robert Oppenheimer, wiens werk als leidinggevende bij het geheime Manhattan Project leidde tot de ontwikkeling van de eerste atoombom. Cillian Murphy ontving voor zijn rol als Oppenheimer zijn eerste Oscarnominatie. De cast bestaat verder nog uit onder anderen Robert Downey Jr. en Florence Pugh (die ook beiden genomineerd werden voor een Oscar), Emily Blunt, Josh Hartnett en Oscarwinnaars Matt Damon, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief