Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Oogappels: zesde seizoen in de maak bij BNNVARA

  •  
06-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
22417 keer bekeken
  •  
Oogappels

© Mark de Blok / BNNVARA

Het vijfde seizoen van de serie, met daarin naast de bekende castleden ook een aantal nieuwe gezichten, gaat komende woensdag van start bij de NPO.

Er komt een zesde seizoen van de serie Oogappels. Actrice Bracha van Doesburgh, die in de serie te zien is als Fabie, hintte al naar een vervolg in een recent interview met de VARAgids en het nieuws is inmiddels ook door BNNVARA bevestigd. Wanneer de opnamen van de zesde reeks precies van start gaan is nog niet bekend. Aanstaande woensdag gaat het vijfde seizoen in première op NPO 1 en de tien nieuwe afleveringen verschijnen dan tevens op NPO Plus. In Oogappels volgen we vier verschillende gezinnen die elk op hun eigen manier hun (puber)kinderen opvoeden. Naast Van Doesburgh behoren ook onder meer Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht tot de vaste castleden. In het vijfde seizoen zijn ook een aantal nieuwe gezichten te zien, zoals Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief