Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Oogappels: eerste seizoen gaat in juni van start op NPO 3

  •  
16-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
45954 keer bekeken
  •  
oogappels-gezin-fabie0364-368333

© Wessel de Groot / BNNVARA

Het zesde seizoen van de dramaserie is momenteel in de maak en binnenkort worden de afleveringen van het eerste seizoen elke werkdag herhaald op televisie.

De dramaserie Oogappels gaat op herhaling bij NPO 3: vanaf dinsdag 11 juni kun je elke werkdag rond de klok van half acht kijken naar een aflevering van het eerste seizoen, dat tevens in zijn geheel te zien is op NPO Plus. Oogappels volgt vier gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. De kinderen zitten allemaal op dezelfde middelbare school, maar de ouders hebben elk zo hun eigen manier van opvoeden. In de eerste aflevering probeert Fabie (Bracha van Doesburgh) alle ballen in de lucht te houden, terwijl Merel (Malou Gorter) en Erik (Ramsey Nasr) zich voorbereiden op de komst van Chris. Op school wordt hard gewerkt aan de musical en Dina (Maryam Hassouni) en Tim (Jeroen Spitzenberger) worden door de juf van Max op het matje geroepen. Oogappels werd geschreven door onder anderen Roos Ouwehand (De Joodse Raad) en won in 2023 de Gouden Televizier-Ring. Er wordt momenteel gewerkt aan een zesde seizoen en Malou Gorter liet al weten dat er daarna ook nog een zevende reeks volgt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief