Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

One Day at a Time krijgt derde seizoen

  •  
27-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
One Day At a Time S02
Twee maanden na de release van het tweede seizoen, bestelt Netflix nog eens dertien nieuwe afleveringen.
One Day at a Time is een moderne variant op de gelijknamige sitcom uit de jaren 70 en wordt opnieuw geproduceerd door de inmiddels 95-jarige Norman Lear (The Jeffersons, All in the Family). De serie volgt drie generaties van een Cubaans-Amerikaanse familie, die allemaal in hetzelfde huis wonen. Penelope Alvarez (Justina Machado) probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor zoon Alex (Marcel Ruiz) en dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). Bijrollen zijn er voor Todd Grinnell en Stephen Toblowsky. Netflix werd onlangs al door de National Hispanic Media Coalition aangespoord om One Day at a Time met een derde seizoen te verlengen. In een open brief noemde de NHMC de serie een 'baken van licht voor een industrie die problemen heeft met diversiteit'.
Het derde seizoen van One Day at a Time - dertien afleveringen - verschijnt in 2019 op Netflix. Bekijk hieronder het filmpje dat met de aankondiging gepaard ging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief